C.C's blog
15-02-2009 - 17:55

Xboxlive og pubertets unger.

Lige en kort blog

En brummen går igemmen stuen atter igen, jeg har lige overlevet endnu et airstrike. Jeg løber hurtig ud at min skjul, jeg bliver dog set. Satans, ingen tid til at tænke, for kuglerne flyver tæt om ørene på mig. Jeg finde hurtig min M4 frem, to korte salver og fjenden ligger død i græsset. Problemet var læst, mere bliver det heller ikke til spillet stopper, mit team vandt kampen igen.

Jeg er selvfølgelig igang med Call of Duty 4, det er nok udentvil et af mine yndlingspil til boxen. Men tilbage til spillet.

Vi ender ud i den kedlige grå lobby igen, næste bane er strike. En bruger hopper af og nu kommer på, normalt tænker jeg ikke over dette, men det skulle vise sig senere at det var noget jeg skulle komme til at tænke på.

Banen begynger og jeg for valgt mine våben, og er klar til at lade folk æde min iskolde blykugler. Jeg for skudt en del. Men hel anden ting er at jeg har taget mit headset på, hvilket jeg normalt ikke plejer når jeg spiller online. Jeg gør det kun når jeg spiller online med min bedste ven(Ronni P herinde fra) Men jrg havde det åbenbart på den her omgang.
Pludselig flyver diverese fraser ind over den lille højtale på headsettet, "Dick, cooksucking bitch, fucking cook, horny cook, fucking bicth" Og mange andre fraser kommer ind, en frustreret spiller blive gentagene gange ved med at bede dem om at holde kæft. Hvilket ikke nytter, jeg begynder selv at bede dem om at holde kæft.
Nu skriver jeg dem, og det gør jeg fordi der var nogle stykker mere til der brugte headsettet. Ud fra stemmerne mener jeg de var nogle 12-14 årig sorte drenge, fra USA. Men det er også ligemeget, problemstillingen her er af de var fandens ireterne, de råbte og skreg og ødelagde det meste at spillet.
Normalt plejer jeg at bruge den dejlige funktion mute, og derefter avoid player. Men som min personlighed er kan jeg godt blive agrevsiv, så jeg forsatte med at bede dem om at holde kæft. De ender til sidste med blive kicket, hvilket folk på serveren blev glade for. Og jeg spillede resten af aften.

Da jeg et par timer efter vil at gå til køjs ligger jeg mærke til jeg har fået en bedsked. Jeg kigger hurtig hvem den er fra, det er søreme fra de lorte unger. Brevet siger ganske kort at jeg skal lukke røven, og jeg et pik hovede o.s.v. Jeg bliver hurtig sur, og laver en  filecomplain over dem. (Den kommer sku nok ikke til at gøre noget nytte)

Men hvor det irretere mig grænseløst at onlineplay efterhånden skal ødelægges af alle de små lorte unger. Og det gør det jo ikke meget bedre at Xboxlive nok den liveklient der mest fyldt med det pest problem Og overstående oplevelse er ikke den første jeg har haft af den slags.
Microsoft har jo lavet Avoid player systemet, men der kommer jo hele tiden nye lorte unger, så hvorfor ikke få lavet et filter, så man kan sige at man kun ville spille med spillere som er eks. 15 og op efter?. For jeg synes bare det lidt trist at os som ik gider at bruge vores tid at imponere omverden med at vi kan sige de "frække ord" skal forpestet med Amrikanske pubertsunger og deres lort. Eller hvorfor så bare ikke sige at man ikke kan spille xboxlive vis man ikke er over 15? For jeg giver sku ikke mit suround sounds anlæg for fulde hammer for at høre på de lorte unges stemme gengivet i 7 højtalere, jeg gør det for at få fed en spiloplevelse. Men ligenu må vi bare findes os i at de er der. Men jeg håber inderligt vi kan slippe af med dem

Og God ferie til jer alle.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.