Butcher's blog
18-04-2010 - 10:50

Er det Lamt???

Ja nu har ungerne OG kranen plaget mig i årevis, om at vi skal have en eller anden form for dyr.

Det kunne være en kat, hund, kanin, marsvin.. osv osv.. Men jeg har altid sagt at jeg ikke vil have dyr, da jeg VED at det altid bliver mig som skal huske at lufte, fodre, gøre rent og passe div. husdyr. For dem bliver det kun spændende de første 14 dage, og så er det passè.!!

Men har nu undersøgt terrænet lidt, og har fundet ud af at LAM næsten passer sig selv, og se det er jo noget jeg kan bruge til noget. Så kontaktede lige en kollega, og spurgte her i løbet af ugen, om det var noget han kunne skaffe.

I går morges kl.0730 (og det på en Lørdag Grrrrrr) stod han i døren, og sagde jeg skyldte ham 350,- og jeg kunne hente fårene ude ved en fælles ven..

Havde kun et udtryk= CHOK

Men så måtte jeg igang. Kørte på Jem&Fix kl. 1000 og købte hegn og pæle.

Og så måtte jeg igang:
Det skal så lige siges, at vi bor i en forstad, så jeg har ikke nogen mark at sætte dem ud på, dog får de en lille del af græsplænen de kan boltre sig på!Vi har så gjort det sådan at vi altid kan sætte lidt ekstra hegn på, så de kan få mere plads, når det behøves.
Men nu ikke mere snak om hegn og græsningsarealer. Nu skal vi se lammene:Og er de ikke søde. Ungerne var ellevilde, og de glæder sig helt vildt til i dag (Søndag) hvor vi skal ud og hente dem.
Og ja selvfølgelig bliver de ikke ved med at være så små, men hovedet ryger altså også til efteråret engang, så det ikke bliver to kæmpe får..
Så når de engang er godt fede og lækre, så bliver de slagtet.!!

Men indtil det sker, får de det godt her, og til at starte med, skal de ha` lidt andet end græs:


Og det er så min lille datter på næsten 3, som lige kigger det hele lidt an, og ikke mindst VOLDKRAMMER hendes Plys bamse, imens jeg fodrer det ene lam med lidt sutteflaske.. Det er nu meget sødt!


Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.