Butcher's blog
02-04-2010 - 00:09

Begynder program afsluttetSå kom dagen
Idag har jeg løbet i 30 minutter, i èt løb, UDEN pauser.

Det er bare SÅ vildt!!

Det var egentlig kun meningen at jeg skulle tage (Gå:Løb) 2:26:5 men da jeg havde løbet de 26 minutter, havde jeg stadig så meget overskud, at jeg lige så godt kunne tage det sidste stykke med.

Grunden til mit overskud skyldes ene og alene nok at jeg i sidste uge fik taget en "LøbeTest" nede i den lokale sportMaster. Og til al gru og græmmelse, havde jeg en voldsom subpronation, som gør at jeg lander "Forkert" på mine fødder, og de vrider indaf, hver gang jeg lander på foden. Det kunne så IKKE klares med et par indlæg, så jeg måtte købe et par nye sko, med indre kile.!!

Da jeg ikke ville ofre det store, fik jeg igen et par Nike+ sko, og de eneste han havde på "tilbud" til 799,- var nogle med røde Nike striber på. Men hva`, så ka` jeg bevise at jeg også har en lidt feminin side.!!
Men mine problemer med læggen skulle nu være pasè!

Og selvom alle er ved at være godt trætte af at høre om mine læg, så er det nu et 100% et overstået kapitel, da jeg ikke har mærket dem på noget tidspunkt siden. Hverken før, under eller efter de 30 minutter. Løbetest for the win!

Vil nu betragte begynder-programmet som overstået, og ser frem til et par mdr. med 30min+ løb, hver anden dag, indtil jeg jeg når de famøse 5 km.

Turen var, lidt skuffende, kun på 4 km. så der er et stykke vej til næste mål, som hedder sub30-5 km. inden jeg bestræber mig at komme op på 10 km.


Det er indtil nu, DEN bedste dag i år. Det er bare vildt at 3 mdr. slid endelig giver pote. Lækkert med en sejr for en gangs skyld.!!

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.