Vestergaard's blog
30-03-2009 - 17:20

Første dag i Netto!

For et stykke tid siden hørte I om min jobsamtale i Netto. For de glemsomme kan jeg fortælle at den gik rigtig godt. 
I fredags ( da jeg drak med nogle gutter), blev jeg ringet op af butikschefen, Dorthe, som gerne ville se mig hurtigst muligt. For jeg havde nemlig fået jobbet. I dag var så min første dag. Og folk der har arbejdet i butik før, ved at mandag er en skidt dag at starte op på. Der var travlt! Det var egentlig meningen at jeg skulle have fri kl 14, men jeg fik først fri 16.00.

Jeg har aldrig siddet ved en kasse før, men det gik utrolig godt. Bortset fra de klumpede fingre der kom til at trykke kontant i stedet for dankort et par gange. Dumme Jeppe. Men kunder er godt nok, for det meste, utroligt venlige og tålmodige.
Jeg har haft en herlig dag i Netto, og glæder mig (og frygter lidt) onsdag, hvor jeg skal møde kl. 7.00 og skal lukke butikken igen om aftenen.Netto annonce
27-03-2009 - 22:11

Min mail har været hacket, af kinesere.

Her i dag åbner jeg min mail, og overraskes af 23 mails. Normalt bliver jeg ikke overrasket over 10, men når den kommer over 15, undrer jeg mig. For jeg tjekker min mail regelmæssigt. 
Det viser sig så, at en stor del, er tilbagesvar, såkaldte auto-replies, fordi jeg har sendt en mail. Jeg kigger nærmere, og jeg har åbenbart sendt en engelsk mail med et tilbud i. 

Jeg googler, for google er din ven, og jeg finder ud af, at det er kinesere der logger sig ind på private mails og sender spam gennem dem.
Så jeg skyndte mig selvfølgelig at skifte mit kodeord. Dette skulle faktisk være nok. Men jeg synes godt nok at det er skræmmende, at kinesere har haft fuld adgang til min mail og alle de mails jeg har sendt. 


Følgende er den mail jeg har sendt til samtlige personer jeg nogensinde har sendt en mail til:
Hi friend,
  i would like to introduce a good company who trades mainly about electornic products.Now the company is under sales promotion ,all the products are sold nearly at its cost.If order more,they will give big discount for you.(20% to 30% discount).They provide the best service to customers,they provide you with original products of good quality,and what is more,the price is a surprising happiness to you!
It is realy a good chance for shopping.just grasp the opportunity,Now or never!
Website: www.ele-commerce.com
MSN: ele_commerce@hotmail.com
Email: ele_commerce@188.comSkide kinesere23-03-2009 - 22:34

Jobsamtale

Netto har ry for teamwork


Jeg blev ringet op i dag kl. 14.16, af en Netto-butikschef. Hun sagde, at hun havde set min uopfordrede ansøgning, og spurgte om jeg stadig ledte efter arbejde. Jeg svarede at jeg da absolut var interesseret og meget gerne ville høre mere, så vi aftalte et møde kl. 15.30. Jeg havde fridag, så jeg sad stadig i boxers og spillede Saints Row 2 da hun ringede, og jeg skulle jo lige færdiggøre prostitutions-aktiviteten, så jeg fik pludseligt travlt. Jeg skulle med bussen 15.01, og klokken var allerede 14.46. Jeg nåede et bad, en barbering, indsmøring af diverse hygiejneprodukter og jeg nåede/huskede heldigvis også påklædningen. Jeg nåede bussen og var fremme ved Netto 8 min i.

Kasseassistenten var så venlig at tilkalde butikschefen, og så skulle der ellers tales alvorligt!
Jeg fik af vide, at stillingen var et barselsvikariat som 1. assistent indtil 1. september. 
1. assistentens opgaver består i at virke som butikschef, når butikschefen ikke er tilstede. Dvs stå for lukning, styring af tropper og sørge for at butikken er perfekt.

Samtalen gik utrolig godt, og jeg synes at det kunne være rigtig spændende at prøve. Jeg er 20 år, og regner med at skulle være lærer, men det er altid godt at suge erfaringer til sig. En stilling som denne, må siges at være erfaring. 

Hun sagde, at hun ville ringe indenfor 8 dage, så nu er der nålesidning.
22-03-2009 - 21:31

Arg tømmermænd.

hangover


Jeg var til en 18 års fødselsdag igår. Suk. Det var skide hyggeligt og der var masser af dejlige mennesker, men jeg ved ikke om jeg bare er ved at blive for gammel. Dagen efter er jo fuldstændig ødelagt af tømmermænd. Jeg har været i Kolding og spise brunch med noget sviger, og det var da meget hyggeligt, men det kunne have været 10 gange mere hyggeligt, hvis jeg nu ikke havde drukket. 

Men hvorfor drikker jeg så? Jeg har været til fester, hvor jeg, modsat alle andre, holdt mig fra alkohol, og det var super hyggeligt.

Er tømmermænd egentlig bare karma? Når man har moret sig rigtig rigtig meget, så skal man også straffes lidt dagen efter.

Hvorfor drikker du?
21-03-2009 - 10:54

Watchmen - møg eller magi?

Jeg var inde og se Watchmen igår. Mine forudsætninger for at se den, var lig nul. Jeg havde aldrig hørt om Watchmen før, og jeg har aldrig læst tegneserierne.

Men det er en klar anbefalelsesværdig film. Hvis jeg skulle vurdere den, ville jeg give den 5/6. Et enormt actionbrag med historie og enorm fokus på det dyriske i mennesket. Hvis man har svært ved at holde koncentrationen er de 2 timer og 40 min måske lidt hårdt, men for mig, der blev totalt fanget af filmen, var den ekstra tid bare bonus.

Det eneste jeg har på filmen er, at traileren sælger filmen for noget den ikke er. Jeg regnede med at se en superheltefilm, der handlede om splittelse og genforening i en gruppe af avengers. Og det er det ikke. Der er stor fokus på det menneskelige og dualiteten i vores watchmen.

Og nå ja. En lille sidste bemærkning. En frøken siger, at hun savner at være en "masked avenger", og når man ser hende i fuld mundering, har hun ingen maske på. Hmm... lidt dumt.


Watchmen
19-03-2009 - 21:51

Stoked anmeldelse

Stoked logoSå kommer der endelig lidt nyt fra Stoked-fronten. Desværre er det ikke en dato på, hvornår det kommer til EU. Eller om det overhovedet ender i de danske stuer på noget tidspunkt. Hvilket jo er sørgeligt for et spil, der ser så spændende ud.

Men som jeg tidligere har skrevet i en tråd, så har udviklerne fremvist stoked på en messe i Tyskland, så alt andet end en europæisk udgivelse, ville da være tåbeligt.Anmeldelsen har jeg fundet på x360a.org (achievement whore-biblen).
Grundlæggende siger han at enten så vil man elske det for friheden til at udforske de kæmpe bjerge, eller også vil man hade det, for manglen på variation i karrieredelen. 
Det synes jeg lyder rigtig spændende. Frihed kan man næsten ikke få nok af.

En anden god nyhed er, at spillet åbenbart koster $40, hvilket jo er en yderst acceptabel pris for et premiere spil.

Anmeldelsen kan findes her: http://www.xbox360achievements.org/game/stoked/review/

random stoked google billede


18-03-2009 - 15:48

Rensningsanlæg. Oh God, why!

Marselisborg renseanlæg

Jeg har et fantastisk fag der hedder miljø, og vi fik af vide, at vi skulle skrive en 10 siders rapport om et selvvalgt emne. Og hvad vælger keglen? Jeg vælger selvfølgelig rensningsanlæg, og det fortryder jeg bittert nu. Aldrig har jeg læst noget så kedeligt. Jeg sad og var ved at falde i søvn oven på computeren, da jeg skrev halvdelen tidligere i dag. Det er virkelig et utroligt trist emne.
Suk. Må hellere gå i gang igen, med kemisk rensning og skrive om Marselisborg renseanlæg, der var det første i Danmark til at få en automatiseret processtyring.


16-03-2009 - 21:28

Jeg skal være morbror!

Jeg havde besøg af min søster og svoger, og vi hyggesnakkede lidt om løst og fast. Og snakkede om hvornår vi snart skulle feste lidt sammen igen.Og efter en lille pause siger min søster: "Jeppe, du skal være morbror."Der var ingen forvarsler eller noget som helst der tydede på, at det var det hun ville sige. Blev totalt overrasket, men også utroligt glad. Og de skulle selvfølgelig krammes og have tillykke og ihh og åhh og hvor fedt.Men jeg glæder mig! Det bliver sgu rigtig fedt. Jeg elsker små børn, og de fortjener virkelig at få et dejligt barn.
Men det sjove er, at i juli arbejdede jeg sammen med min svoger og spurgte ham, om de ikke snart skulle have børn. Og så sagde han, at de faktisk ikke beskyttede sig længere. Og her for et par måneder siden flyttede de i hus med have. Tror lige det var det der gjorde udslaget.
Havde bare lige lyst til at fortælle lidt. 
13-03-2009 - 11:46

GTA: TLAD gennemført. Hvad er status så?

Jeg har lige gennemført GTA: TLAD, og jeg må sige, at jeg er overvældet over hvor godt det var. Jeg har brugt langt størstedelen af tiden på missioner og sidemissioner, og det har alligevel taget 14 timer og 42 minutter og jeg har gennemført 87.92%. Jeg er bestemt ikke skuffet.

Men man tjener bestemt ikke lige så mange penge, som man gjorde med Niko. Jeg har pt. $157062, hvorimod jeg havde over 800.000 da jeg havde gennemført GTA IV. Men jeg synes heller ikke at der er brug for penge i samme omfang. For det første er der ingen achievement med at man skal nå over 500k, og for det andet, så kan ens buddies altid hjælpe en. Og hvis man mangler lidt penge, kan man jo altid lige tage en gang war eller et race.

Gang Wars og Races er utroligt godt udført. De vakler lige på grænsen mellem at være nemme og udfordrende. Så nogle af dem, er ren afslapning, hvorimod man med andre ikke bare kan bruge GO-GO-GO-metoden.

Men jeg er mest overrasket over hvor få mennesker jeg har dræbt. Sølle 541. Det svarer næsten til en fin eftermiddag med lidt GTA terror.

Jeg har kørt ligeså mange mennesker ned, som jeg har startet brande. 65 stykker.
Motorcyklen har helt klart været favoritten. Jeg har kørt 246 miles på den, sammenlignet med 28 miles i bil og 14 miles på ben. Jeg har sågar kørt mere med taxa end jeg har kørt i bil. Hele 40 miles.Og hele 1330 gange har jeg været i luften. 
Missionsindtægterne står på $97500, jeg har samlet $4173 op fra gaden og jeg har brugt $45055 på sygehjælp (ups). Og jeg har tjent $38750 på street races.

Jeg har været 27 sekunder i vandet. Svømning er ikke just en del af historien.
Jeg har dræbt 532 med våben, hvoraf de 420 var headshots. Og har fyret 8805 kugler afsted. De fleste har været brugt på biler under gang wars. Hele 59 køretøjer har jeg sprunget i luften. Jeg har en træfsikkerhed på 59%.307 af mine drab har været med micro-smg, 1 med smg, 154 med carbine rifle, 9 med RPG, 6 med grenade launcher, 15 med assault shotgun, 11 med sawn-off shotgun, 3 med automatic 9mm og 1 med pipe bombs.

Desuden har jeg punkteret 68 dæk og samlet 114 våben op.
Jeg har gennemført de 12 påkrævede races og de 25 gang wars. Afleveret de 10 cykler og klaret alle 5 af Stubbs sidemissioner.

Jeg har bestemt heller ikke skudt nogle måger. Synes at de 200 i GTA IV var rigeligt :S

Og sidst, har jeg ikke besøgt nogle prostituerede. Det har jo ikke været et joy ride det her. Hardcore alvor ;)
12-03-2009 - 12:07

GTA, nu med full frontal nudity!

Jeg er udemærket klar over, at det er vel kendt af de fleste der har spillet The Lost and Damned, men jeg synes nu stadig det er super underholdende.Jeg fyrede første gang op for TLAD i lørdags, og allerede søndag blev jeg mødt af nøgenhed! Det var desværre ikke den form for nøgenhed som jeg normalt foretrækker. Det var en penis. På den ene side var jeg super begejstret. Endeligt havde Rockstar Games implementeret nøgenhed i storylinen. Hvilket jo er fantastisk. Spillet er jo i forvejen sat som et voksen spil, der ikke må sælges til mindreårige. Men på den anden side, var jeg også lidt skuffet. For når man nu skulle overskride grænsen, hvorfor så lige en mand? Der findes så mange smukke kvinder, og de gjorde det lidt i det skjulte hot coffee i San Andreas, så hvorfor nu en mand.Men jeg tror at jeg også har svaret på det. Pikkemænd er bare sjovere!Se selv nedenstående billede. Ren underholdning!
Pikkemand i GTA
11-03-2009 - 16:38

Sequel? Allerede?

Der er alt for mange spil der skal spilles, og jeg har gang i alt for mange spil. Jeg har endda spil der længe har stået på hylden i folie. Ikke fordi at jeg ikke har lyst til at spille dem, jeg har faktisk glædet mig meget til at spille dem og har fået dem fordi at de har stået på min ønskeseddel.
Jeg fik boom blox kort efter release, og har bare stået på hylden og samlet støv. Uheldigvis sidder jeg og kigger lidt rundt på nettet efter spilnyheder, og opdager at der er en boom blox opfølger på trapperne.Jeg er simpelthen så langsom til at komme gennem spil, at der når at komme efterfølgere. Jeg må vidst hellere skære ned på kæresten og politikken. Min prioritetsliste er helt forskruet.
09-03-2009 - 12:15

Ubehageligt

Dagen i dag startede fantastisk, og jeg var frisk lige fra jeg smækkede benene ud over sengekanten. Jeg fik morgenmad, kom i skole og det hele gik som det plejede. Frikvarteret var velkomment og jeg skulle ned til kantinen.
Jeg kom gående ned af en gang, og pludselig black-outede jeg. Det varede i en brøkdel af et sekund, og jeg nåede heldigvis at tage fra. Men det var godt nok ubehageligt.Jeg har aldrig oplevet et black-out før, og at det så kom snigende uden at jeg vidste noget som helst. Det var altså ikke rart.Nu sidder jeg og er ør i hovedet, og venter på at jeg kan komme ind til lægen kl. 13.20.
07-03-2009 - 12:07

TrackMania tosset.

Jeg har tidligere spillet utroligt meget trackmania, og det er ganske enkelt fordi at det emmer af genialitet. Desuden er det jo en af de få gratis glæder vi stadig kan benytte os af. Gratis spil er oftest noget møg, men der er også en eliteklasse af freeware spil der bare får din hjerne til at æde sig selv af ekstase. TrackMania er en af disse.Og jeg var så heldig at falde tilfældigt over det igen her forleden, og jeg gik straks i gang. Oh gru, al for lidt tid til gaming. Men det er da også klart at der er for lidt tid, når jeg kommer til en bane hvor jeg bare liiige ikke kan få den skide guldmedalje. Gentagelse på gentagelse for liige at få den ene medalje. Men det er herligt, også når  jeg har brugt 20 min på den samme bane. 
Hvis I også sidder og gamer det fantastiske trackMania, så tilføj mig endelig til jeres venneliste. Mit brugernavn er jeppevestergaard
Og for dem af jer der ikke kender det, er her en tilfældig video jeg fandt på youtube:http://www.youtube.com/watch?v=v_YNGaGZ1wE
Og så er der ingen undskyldninger! Ind og hent det. Alt gratis er godt!
http://www.trackmania.com/
(det er den venstre version, trackmania nations forever, der er gratis)