Vestergaard's blog
13-06-2011 - 20:51

Rundbold - Av av av...

Jeg har været på pinseferie med hele familien og det har været en enormt hyggelig forlænget weekend, og vejret har man jo ikke kunnet klage over.

Derfor har vi selvfølgelig også dyrket nogle udendørs aktiviteter, her i blandt er rundbold.

Rundbold er jo bare... gudesommersporten. Så derfor spillede jeg det også med stor glæde og entusiasme, meeeen.... av av av. Mine ben er ømme i dag!
Og som nogle læsere måske ved, så løber jeg jævnligt, så jeg forstår ikke denne pludselige ømhed.

Bruges der bare andre muskler i benene til rundbold?


Nå, denne blog er altså mest af alt en shoutout til rundbold. Rundbold rocks ! 
05-06-2011 - 17:09

Vestkystløbet, Afrikaner-Ejnar og Endomondo.

Da jeg startede med at løbe, var det første umiddelbare delmål, som var til at overkomme, at blive klar til Vestkystløbet, der er et årligt tilbagevende løbearrangement her i Esbjerg. 
Jeg havde oprindeligt forestillet mig, at jeg skulle løbe den lange rute på 9.2 km, men da jeg fik en lyskenskade for et par måneder siden, røg jeg helt ned på nul igen ! Jeg pressede desværre mig selv lidt for meget, og så sker sådan noget jo. Derfor har jeg været ret forsigtig i opstarten igen.

Men jeg kom stadig afsted, men fik kun løbet den korte rute på 4.8 km, men det var en noget anden oplevelse, end at løbe for sig selv. Det siger jo også næsten sig selv, når der er 10.721 tilmeldte.
Det var svært at finde en rytme, da man hele tiden skulle tage hensyn til de andre, og der opstod flaskehalse overalt ! Desuden var det 25 grader og høj sol! Normalt løber jeg om aftenen, så det er ikke lige det jeg er vant til. Til trods for det, så løb jeg ruten på 28.48, en tid jeg egentlig var meget tilfreds med, men jeg blev lidt skuffet på egne vegne, da en knark jeg var på løbehold med, fik en stjernetid.

Han er 64 år, har ikke trænet op til løbet og løb 4.8 km på 25.58, og var den hurtigste i sin aldersgruppe. Det er jeg godt nok imponeret over. Hans ben er godt nok også sådan nogle små tynde afrikanerstænger, hvor mine mere minder om vikingeskanker der ligner at de kan modstå påkørsel af en lastbil. 

Jeg trackede også løbet med Endomondo på min mobil, en app jeg er vældigt glad for, så jeg har også lige købt pro versionen. 
Min løbesession for i dag kan findes her: http://www.endomondo.com/workouts/12728489

Hvis I selv bruger endomondo, må I meget gerne ansøge mig.