Vestergaard's blog
23-03-2009 - 22:34

Jobsamtale

Netto har ry for teamwork


Jeg blev ringet op i dag kl. 14.16, af en Netto-butikschef. Hun sagde, at hun havde set min uopfordrede ansøgning, og spurgte om jeg stadig ledte efter arbejde. Jeg svarede at jeg da absolut var interesseret og meget gerne ville høre mere, så vi aftalte et møde kl. 15.30. Jeg havde fridag, så jeg sad stadig i boxers og spillede Saints Row 2 da hun ringede, og jeg skulle jo lige færdiggøre prostitutions-aktiviteten, så jeg fik pludseligt travlt. Jeg skulle med bussen 15.01, og klokken var allerede 14.46. Jeg nåede et bad, en barbering, indsmøring af diverse hygiejneprodukter og jeg nåede/huskede heldigvis også påklædningen. Jeg nåede bussen og var fremme ved Netto 8 min i.

Kasseassistenten var så venlig at tilkalde butikschefen, og så skulle der ellers tales alvorligt!
Jeg fik af vide, at stillingen var et barselsvikariat som 1. assistent indtil 1. september. 
1. assistentens opgaver består i at virke som butikschef, når butikschefen ikke er tilstede. Dvs stå for lukning, styring af tropper og sørge for at butikken er perfekt.

Samtalen gik utrolig godt, og jeg synes at det kunne være rigtig spændende at prøve. Jeg er 20 år, og regner med at skulle være lærer, men det er altid godt at suge erfaringer til sig. En stilling som denne, må siges at være erfaring. 

Hun sagde, at hun ville ringe indenfor 8 dage, så nu er der nålesidning.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.