Vestergaard's blog
28-06-2009 - 21:17

Burnout Paradise even more progress.

Så er jeg ellers blevet færdig med hele det offline gøgl. Yderst underholdende, er jeg nødt til at sige. Jeg forstår ikke helt, at der ikke er flere løb. Jeg havde egentlig ikke tænkt mig at gå efter nogen online, men jeg fik lige boostet lidt challenges med pac1994, hvilket var yderst underholdende. 

Så hvis der er nogen, der sidder og får helt lyst til at køre nogle challenges med mig, så skal I endelig bare smide en besked og tilføje mig på live. Så finder vi ud af noget :)

Udover det, vil jeg gerne høre nogle meninger omkring Big Surf Island. Det er alligevel 70 kroner.

Sidst men ikke mindst, følger også nogle små detaljer omkring min færden:
Total time in Paradise...................................44h 7m
Total distance driven....................................2631.97 miles/4.235,74 km
Takedowns.................................................1423Nedenstående er weekendens eskapader.

26-06-2009 - 23:24

Puha. Første achievement i Netto-spillet.


Så fik jeg endelig min første achievement i Netto-spillet. Det er lidt svært at vide, hvad jeg helt præcist skal gøre, da de alle er hemmelige. 

Men denne ødelagte arbejdsdag blev virkelig vendt af de 20G. Intet kan få en til at blive mere ligeglad med snottede, skrigende, råbende, (syngende), lugtende, fordrukne og bebumsede studenter, end en achievement. Det giver ligefrem replay-value. Men jeg orker virkelig ikke, at spille mere i dag. Men 13 timer på en dag, burde også lige tilfredsstille den værste spilletrang (skal ikke misforståes).

Udover de larmende, skal det selvfølgelig også nævnes, at der var søde og rare studenter, der inviterede mig med til fest, og selv en pige der roste min utroligt grimme arbejdstrøje. Om det var flirt, fuldskab eller dårlig smag skal jeg ikke kunne sige, men morsomt!

GOD WEEKEND!
24-06-2009 - 21:20

Burnout Paradise progress.

Jeg har lige fået klaret alle stunt runs. De er satans værk. De er ikke specielt svære, når bare man kan finde ud af, at drifte lidt og booste mellem hoppene. Men for søren, hvor tager de lang tid. Spillet er ellers fantastisk og har masser af fart, og jeg elsker road rage! Min favoret takedown er klart T-bone.
Men udover de sidste stunt runs, fik jeg også klaret de sidste road rules. Så nu har jeg alle showtime og time road rules. Guld-vejskilte over det hele :)Ellers har jeg lige nappet mine stats fra criteriongames.com

Cars owned................67/75
Road Rules Time won................64/64
Road Rules Showtime won................64/64
total time in Paradise................29h 38m
Total distance driven................1893.06 miles
Jumps................39/50
Smashes................400/400
Billboards................88/120
Takedowns................770

23-06-2009 - 11:13

OTOY streamer nu også spil direkte til mobilen!

Det ser simpelthen for fedt ud, hvis man lige keder sig lidt på togrejsen, hiver man lige sin trådløse xbox controller op og tasken og starter sin mobil op. :O
Der kan læses lidt mere på denne side:
http://www.techcrunch.com/2009/06/22/exclusive-otoy-goes-mobile-turns-your-cell-phone-into-a-powerful-gaming-rig/

Hvis det kan lade sig gøre, er det en drøm der går i opfindelse. Men jeg tror samtidigt at det vil være en dødsdom for Nintendo DS og PSPs efterfølgere.
18-06-2009 - 21:09

Kan pølser holde sig længere i Sverige?

Hej Kære lifere.
Her til aften fik jeg nogle fantastiske pølser. Men så valgte jeg at kigge på pakken, hvilket har vendt sig til megen undren i min ellers storslåede, bredttænkende og kreative hjerne, men jeg kan simpelthen ikke komme frem til en logisk forklaring.

Kan pølser holde sig længere i Sverige, eller sker der en molykulær forandring i pølserne, når de transporteres over Øresundsbroen, og hvad sker der så, hvis de sejles til Sverige? 

Er der nogen der kan hjælpe mig med denne hjernevrider?


Og for dem, der stadig ikke forstår hvad jeg mener, så kig på billedet. I Sverige skal de opbevares ved +8 grader, og i Danmark ved +5. Og der står ikke særskilte holdbarhedsdatoer for Danmark og Sverige.
16-06-2009 - 12:02

Turbo-knappen!

Hvorfor findes der ikke længere turbo-knapper på computer?Det er da også noget, der sagtens kunne overføres til konsollerne. Hvis man lige mente, at den godt kunne tage lidt mere. TURBO!

16-06-2009 - 08:54

Eksamen!

Bare rolig. Det er ikke mig der skal op. Det er derimod kæresten, og hun er bundnervøs. Hun plejer at være stille, sjov og hyggelig, men op til eksamener bliver hun næsten psykotisk. Alle de værste tanker vælter frem, og selvværdet ryger ned under nul. Det er forfærdeligt, ikke at kunne hjælpe hende på nogen måde. Hendes stof er helt perfekt, men det beroliger hende jo heller ikke. 

Men derfor er det også rart, at årets sidste eksamen, for hende, ligger i dag. Så kan hun få sommerferie og stå sent op og lave god mad til mig, når jeg kommer hjem fra jobbet. Ahh... That's life!