Vestergaard's blog
31-05-2011 - 08:31

Eksamen !

Lige nu sidder jeg og venter på at komme ind til eksamen. Det er nervepirrende!

Som nogen måske ved eller har opfanget, så er jeg ved at læse til folkeskolelærer og det linjefag jeg har haft i år er biologi. Jeg elsker virkelig faget, men min underviser har haft det på et enormt højt niveau, hvor jeg for det meste har haft meget svært ved at følge med.

Jeg har nu siddet og læst og læst og læst de sidste dage, og mange af tingene har jeg læst igen og igen, men jeg synes bare at det er et kæmpe rod i mit hoved. Jeg håber virkelig, at min disposition kan få styr på alle mine tanker, og at jeg husker at få sagt alt det væsentlige.


Jeg hader eksamensformen ! Den er så uretfærdigt opbygget. Reelt ville jeg kunne have ladet være med at deltage i en eneste lektion hele året, bruge en uge på at læse op og have samme chance for at score den samme karakter.

Nå. 28 minutter tilbage. Ses på den anden side af mit liv ! 
24-05-2011 - 10:22

Dovne eller ligeglade?

Jeg sidder som formand for DSR på UC Syds Campus i Esbjerg, og i den forbindelse er der virkelig én ting jeg særligt mangler. Det er ikke penge, det er ikke gode forhold med ledelsen, næ, det er hænder. Jeg har været studiepolitisk aktiv i stort set hele min skoleperiode, det være sig folkeskolen, gymnasiet og nu den videregående, og derfor kan jeg ikke selv svare på det her spørgsmål.

Hvorfor er folk ikke interesserede i deres uddannelse og det miljø de dagligt befinder sig i?
Jeg kan ikke lade være med at søge indflydelse, tro mig, jeg har prøvet, men jeg kan simpelthen ikke lade være. Det er simpelthen for spændende og det betyder rigtig meget for mig, at jeg har medinflydelse.

Interesserer folk sig ikke for deres egen hverdag eller er de simpelthen for dovne til at gøre noget?