Vestergaard's blog
28-04-2009 - 23:25

Lego Batman


Nu har jeg spillet Lego Batman et par gange, men indtil videre er jeg ikke imponeret.Idéen med dragterne er da meget sjov, og fungerer da også, men jeg kunne nu bedre lide de andre lego spils version med, at karaktererne i højere grad havde deres specielle evne. Desuden synes jeg også banerne er mere langtrukne, eller er det bare mig?
Jeg håber i hvert fald, at det snart blivere sjovere. Måske kommer det hele af sig selv, når jeg kommer i gang med villains-delen. Alle ved jo også, at det er meget federe at være en skurk! 
...eller en slyngel.
26-04-2009 - 21:30

SFs landsmøde

Formand Villy

Så er jeg kommet hjem. Ahh!

Lørdag morgen til søndag eftermiddag afholdte SF sit landsmøde, som i år foregik i Århus. Da jeg bor i Esbjerg, blev jeg allerede samlet op kl. 7.50, og turen startede.Det er mit første landsmøde, og det har været utroligt spændende. Men visse dele har godt nok også været enormt kedelige. Jeg vil utroligt gerne høre folk argumentere for deres forslag og sympatisørerne ligeså, men når 50 mennesker siger præcis det samme, så bliver det lidt småkedeligt i længden. 

Jeg så at et af pressens hovedpunkter i går var, hvor vi SF'ere skulle overnatte. Det synes jeg er helt vanvittigt. Om de sover i fællessal (hvilket også var muligt) eller på det hotel, som landsmødet afholdes på, kan da være fuldstændig lige meget. 

Så ville jeg da mene, at det var meget mere relevant at fokusere på idéen om en statsbank, der kan finansiere små virksomheder og selvstændige, nu hvor de privatejede banker ikke vil.
24-04-2009 - 22:39

Ulven i fåreklæder eller fåret i ulveklæder?

Ulven i fåreklæder eller fåret i ulveklæder?


Forleden havde jeg en ubehagelig kunde, som spurgte efter noget færdigmad, som vi havde annonceret med. Desværre, for hende, havde der været rigtig stor interesse for varen, og da klokken var et kvarter i luk, spurgte hun om vi ikke havde nogle flere, end den ene variant der var tilbage. Jeg er nødt til at skuffe hende, og fortæller hende at der er rigtigt mange der har købt den variant som hun gerne ville have. Hun begynder at blive sur, og det kunne da ikke passe, at vi ikke havde en vare vi havde annonceret med. Hun holder mund efter et stykke tid og går lidt videre.

3 minutter efter opsøger hun mig igen, og vil høre hvornår vi har denne vare hjemme igen. Jeg svarer, at jeg desværre ikke er klar over det, men jeg vil gætte på, at vi får noget igen i morgen tidlig. Hun spørger så om hun må snakke med lederen, hvorpå jeg svarer, at jeg er den fungerende leder i butikken. Så begynder hun at brokke sig over, at det da ikke kan passe, at lederen ikke ved hvad der kommer hjem hvornår og bla bla bla. Jeg får hende hverfet væk og en af mine medarbejdere fortæller, at hun tit brokker sig. Hun har åbenbart selv haft en butik, så hun ved lige hvordan det hele skal køre, og bliver aldrig træt af at fortælle os om vores fejl.

Sjovt nok har hun ikke sin butik længere....

Men jeg møder hende så i butikken igen i dag, hvor jeg sidder ved kassen og får glæden af at ekspedere hende. Til min store overraskelse er hun utroligt glad og hilser og selv da hun ikke kan finde sin ene guldbar, tager hun det køligt og finder hurtigt ud af, at den ligger i bunden af posen. Jeg sidder lettere målløs tilbage og undrer mig.

Er ovenstående episoder udelukkende tegn på dualiteten i mennesket, eller hvad er gået min næse forbi?


22-04-2009 - 10:08

What the fuck? Lortekunde.

Som I måske har læst, har jeg fået et job i Netto, og det er jeg, stort set, utroligt glad for. Har det rigtig fedt med mine kolleger og de fleste kunder kan man snakke lidt med og have det lidt sjovt med, men så er der en kvinde der tager en pose, begynder at åbne den og krølle den, og begynder at gå forbi kassen, så jeg beder hende om at lægge posen op på båndet, da hun skal betale for den. Så går hun helt amok og råber af mig, og siger at hun da havde tænkt sig at betale for posen og hvad jeg da var for en og mere til. 

Jeg var 90 % sikker på, at hun ikke ville betale for den pose, og hendes udbrud giver mig de sidste 10 %. Hvor ynkeligt er det ikke lige, at stjæle en pose til 2½ ?

Skulle lige lukke lidt damp ud. Tak for jeres ører.

Nettopose
14-04-2009 - 18:07

Bliver jeg byrådskandidat?

Esbjerg Byråds hjemsted

Lige nu sidder jeg er og forbereder mig til kandidatvalgsmødet om en time. Aftenens møde handler om, hvor de forskellige kandidater skal placeres på partilisten ved kommunalvalget i november. De første fem, spidskandidaterne, er for længst blevet valgt, så det er pladserne 6-15, der skal bestemmes i aften.

Til trods for min alder, føler jeg, at jeg er en utroligt egnet kandidat, og glæder mig til at se finde ud af min placering i aften. Det er en sidestillet opstilling, men der er stadig forskel på, om man kommer til at stå som nummer 6 eller som nummer 15. Jeg håber at jeg kan holde mig på det en-cifrede. 


Som sagt sidder jeg og forbereder mig, eller det er måske en overraskelse. Har været på job fra 7.00 til 16.30 i dag, og har lige fået mad. Så ærligt talt, sidder jeg og rigtig hænger i min sofa. Solen bager på mig, og jeg har bare lyst til at tage en lang, lang lur. Men jeg skal op på jernhesten om femten minutters tid. 
13-04-2009 - 00:51

Suk... overstået påske.

Det har været en fantastisk påske, men som så meget andet fantastisk, har det selvfølgelig en ende.

Fra onsdag til nu, har jeg nået en dags afslapning, hjemmebesøg med påskemiddag, gamerdag med en kammerat (med obligatorisk cola, burger og pizza), svigermors fødselsdag og en dag med svigerfar. Det kalder jeg en veludfyldt påske, det eneste der manglede var mere tid alene med boxen, det har jeg heldigvis onsdag formiddag til.


Tirsdag skal jeg møde kl. 7.00, og så starter arbejdet ellers hårdt op igen. Hvorfor kan jeg ikke bare nyde ferien, mens den varer, i stedet for at begynde at se det negative i at det snart er færdigt?

Fortsat godt påskedøgn.


Arbejde/påske.
10-04-2009 - 10:55

Verdens korteste blog!

Jeg vil kun sige én ting med det her blog-indlæg. 50 cent: Blood on the sand er et skide lækkert spil!Har taget den på hard med det samme, og det giver da noget udfordring! Mmmmh, bare skyde folk i stykker. Ahhhhhhh.
Det eneste dårlige jeg har at sige er, at der også er idioter der spiller det, som pauser tusind gange, selvom de coop'er med en. :@ jacks!
Efter jeg stoppede kl. 3 igår, må jeg hellere komme igang igen.
05-04-2009 - 01:10

Leisure Suit L-AAAARG!

Nu har jeg spillet det længe ventede Leisure Suit Larry: Box Office Bust, og prisen afspejler, desværre, virkelig spillet. Jeg er død utallige gange, grundet afgrunde og kanter. Jeg har været nødt til at genstarte missioner, grundet enorme glitches og fejlene kommer til at fylde utroligt meget. Desuden er grafikken forfærdelig. Det er tydeligt at se, at det er team17 der har stået bag. Personerne ligner nærmest ormene fra Worms.

Er det kun mig der kan se lighederne?
big nose orme
big nose larry


Jeg sidder virkelig og overvejer om de 150 kroner er rent spildt, og om jeg har lyst til at gennemføre et spil der er så buggy. Der er lidt humor i det, men det drukner i fejl og irriterende gameplay.

Er der andre larry-gamers der vil dele deres holdning til spillet?