Vestergaard's blog
25-01-2013 - 17:26

Dørklokke-prædikanterne

I går morges var jeg hjemme, da jeg desværre har en sygeuge. Det er der jo ikke så meget at gøre ved, men i det mindste har det været godt for min gamerscore og completion%.
Jeg kunne høre at der var nogen der gik op af havegangen, og det var alt for tidligt til at kæresten allerede kunne have fri, så jeg spekulerede på, om det var posten der ville komme og aflevere en pakke, men den idé slog jeg også ud af hovedet, da vi ikke har bestilt noget for nyligt. Jeg går ud til døren og venter på at personen  ringer på døren. Der bliver ringet på og jeg venter lige nogle få sekunder,  så det ikke virker som om jeg stod og ventede på dem (ja, ja, det er lidt åndssvagt). Jeg åbner døren og der står to damer på mit trappetrin. De ser ganske normale ud og jeg tænker på om jeg er gået glip af meddelelsen om at der er en landsdækkende indsamling annonceret til torsdag formiddag. 

Det viser sig ikke at være tilfældet, men til gengæld  ville de to damer meget gerne sprede det glade budskab til mig (og nej, jeg snakker ikke om Thomas Helmig). Der går lidt tid før jeg opfatter at det er det de vil, da der bliver lukket en masse ord ud, jeg ikke rigtigt når at få fat i. 

Jeg griber den pamflet hun står og vifter mig om næsen og vender den om, og ganske rigtigt opdager jeg følgende tekst;"this is published by the watchtower organization". Jeg står altså med et par vaskeægte Jehovas vidner på mit trappetrin.  Jeg får fortalt at jeg er bloddonor, da jeg har hørt at det kan afskrække dem fra at forsøge yderligere at overtale, og så lyver jeg ikke engang, da jeg rent faktisk er inde og blive tappet hver tredje måned.

Alpha-prædikanten siger, at "så er jeg jo også interesseret i at redde liv", og først tænker jeg ikke videre over denne sætning og jeg forklarer blot videre for dem, at jeg ikke deler deres holdninger. De forstår og ønsker mig en god dag og jeg ønsker dem en god dag og lukker døren.

Det er først i dag, at jeg tænker videre over hendes sætning. Min tolkning er, at hun sagde "også", da hendes overbevisning er, at hun redder sjæle, når hun får overbevist personer om sine budskaber,  og dermed redder deres evige liv i himlen.

Hvordan tolker I det og har I for nyligt haft prædikanter på jeres dørtrin?

Nu er jeg efterhånden blevet opsøgt af nogle af "Vidnerne"  6 gange.
19-01-2013 - 00:23

Livet som voksen... så småt..

Det er godt nok lang tid siden at jeg har skrevet et blogindlæg, og der er nok også sket en hel del i mellemtiden. 

For nogle af de meget trofaste, der ligeledes har en rigtig god hukommelse vil vide, at for 2 år siden, blev jeg single efter et langt forhold, og alligevel gik der ikke lang tid, før jeg faldt pladask for en ny. Hende den "nye" er jeg stadig sammen med og hold da op, hvor har det været spændende.
På enormt mange punkter er vi modsætninger, men det er som om, at vi tilsammen er en helhed og der er en fantastisk dynamik i vores forhold. 

Der gik ikke lang tid før jeg stort set boede i hendes lejlighed, og vi sov sammen hver nat, og vi havde kun været kærester i 2½ måneder, da jeg opsagde min egen lejlighed og vi flyttede sammen. 

Men... det var som om, at den 60 kvm "store" lejlighed ikke helt var stor nok, så vi begyndte at kigge efter en større lejlighed og begyndte at kigge på, hvad det ville koste. Men det var som om, at det ikke helt var det vi drømte om. En lejlighed, noget der ikke var vores eget og noget uden have. Noget der ikke var det vi ønskede.
Derfor begyndte vi at lege med idéen om det utænkelige, at købe hus sammen!

Og til vores store overraskelse viste det sig, at vi kunne købe et hus for de samme penge vi skulle lægge månedligt for en 80 kvm lejlighed i Esbjerg by. Vi foretog et valg, og det valg var hinanden og en fremtid sammen. Så da vi havde været kærester i 10 måneder, skrev vi under på et huskøb sammen og overtog nøglerne, og hold da op, det har været spændende at være husejer. Det kan være der kommer en seperat blog over, hvad vi reelt har lavet, men der har godt nok været noget at lave og der er stadig meget endnu. 

Til sommer er jeg færdig med min uddannelse og så håber jeg bare, at jeg er en af de få heldige, der kan få et lærerjob. 

Er der nogen af jer der har købt hus for nyligt eller kan huske hvordan det var?