Vestergaard's blog
31-05-2009 - 01:54

Så blev kameraet startet op.

Som jeg skrev sidst, har jeg lige investeret i et nyt kamera. Et pentax x70. Jeg fik det i går, men grundet arbejde, havde jeg først lidt tid til at kigge på det her til aften. Jeg havde svært ved at holde det løbende mundvand væk fra kamerahuset, det er simpelthen lækkert, og det virker fantastisk. 

Jeg er utroligt glad for at lave macro-billeder, så den manuelle fokus er fantastisk. Og den er meget enkel at bruge. Stort plus. Og 24x optisk zoom og 12mp er næsten for meget af det gode.

Jeg har stået stille på billedfrontet i et par år, og har glemt en side jeg benyttede meget. Det var et billedforum, hvor folk kunne uploade deres billeder og så kunne andre komme med kommentarer dertil. Er der nogen der kan huske/kender den side?

10 point til den person der kan gætte hvad nederste billede forestiller.

blomst

blomst 2

???
28-05-2009 - 15:36

Pentax X70... ja tak!

Som nogen måske kan huske, startede jeg i Netto for et par måneder siden. Nu har jeg lige fået mit anden lønseddel (hurra!), og inden da havde jeg sat det mål, at hvis der var over 8000 i udbetaling på den, så ville jeg købe et Pentax x70 (som jeg har ønsket mig længe). Og nu var jeg i den heldige situation at den var et godt stykke over mit mål, og det er jo altid rart. Jeg har lige bestilt den for en halv time siden, og lige fået et track & trace nummer. Det ville være fantastisk, hvis den kom i morgen. Selvom jeg alligevel ikke kan bruge den før søndag. Suk, hele fredag og lørdag står på arbejde og fest. Og jeg som bare gerne ville lege med mit kamera :/

I får mere nyt når jeg har modtaget mit lækre kamera med 24x optisk zoom og macro på under 1 cm *savle savle*

Hvis I har lyst til at se et review af den, kan det findes her:

http://www.ephotozine.com/article/Pentax-X70-11477Hvis det ikke er potent, så ved jeg ikke hvad det er.
Hvis det ikke er potent zoom, så ved jeg ikke hvad der ellers kan kaldes det.
15-05-2009 - 13:50

Jeg er udpeget som valgstyrer

Den 7 juni er der to valg, og det er utroligt vigtigt ved det ene af de to, at vi kommer op af stolen.
Det ene og ret ligegyldige er tronfølgeloven. Det handler om, at vi lige nu stadig har førstefødte dreng som tronfølger, og ikke bare førstefødte.

Det langt mere vigtige er Europaparlamentsvalget. Langt størstedelen af den udøvende lovgivning i Danmark, er, sørgeligt nok, bestemt i EU. Men dette gør også, at valget egentlig er meget vigtigere, end de fleste danskere lige går og tænker over. Så derfor vil jeg virkelig anbefale jer, at kigge lidt på valget.

Men den egentlig nyhed, som jeg ville blogge om, er, at jeg er blevet udpeget som valgstyrer på Bakkeskolen i Esbjerg. Jeg har ikke prøvet at hjælpe til ved et valg før, og jeg glæder mig til at se, hvilke opgaver jeg får. Jeg har udspurgt lidt, og de roller der er ved et valgsted er valgtilforordnede, der hjælper vælgerne, valgstyrerne, der sørger for at det hele foregår lovligt og skal tælle op, og en valgformand, der har det endelige ansvar.

Men alt i alt, så glæder jeg mig. 
10-05-2009 - 15:49

Prototypes fulde intro ! Det bliver alt for fedt.


Jeg har i lang tid glædet mig til prototype, og jeg glæder mig stadig. Især lige nu, hvor jeg har set denne video. Det spil ligner bare en succes.
10-05-2009 - 11:15

12 dage uden xbox!

Jeg havde da opdaget, at der lige var gået et par dage uden xbox, men jeg var slet ikke klar over, hvor forfærdeligt lang tid det var. :/ Hele 12 dage. Det er jo nærmest umenneskelige vilkår jeg har levet under de sidste snart 2 uger. Er dette fremtiden? Vil jeg slet ikke have tid til min xbox længere? Hvad med alle de uspillede spil som jeg har liggende, og hvad med alle de spil der bare venter på at jeg gennemfører dem. Det virker som en næsten uoverskuelig opgave. 

What to do? Jeg kan umuligt skære ned på kæresten, politikken eller på jobbet. Måske skal jeg lede efter forskning der fjerner søvnbehovet.