Vestergaard's blog
27-03-2009 - 22:11

Min mail har været hacket, af kinesere.

Her i dag åbner jeg min mail, og overraskes af 23 mails. Normalt bliver jeg ikke overrasket over 10, men når den kommer over 15, undrer jeg mig. For jeg tjekker min mail regelmæssigt. 
Det viser sig så, at en stor del, er tilbagesvar, såkaldte auto-replies, fordi jeg har sendt en mail. Jeg kigger nærmere, og jeg har åbenbart sendt en engelsk mail med et tilbud i. 

Jeg googler, for google er din ven, og jeg finder ud af, at det er kinesere der logger sig ind på private mails og sender spam gennem dem.
Så jeg skyndte mig selvfølgelig at skifte mit kodeord. Dette skulle faktisk være nok. Men jeg synes godt nok at det er skræmmende, at kinesere har haft fuld adgang til min mail og alle de mails jeg har sendt. 


Følgende er den mail jeg har sendt til samtlige personer jeg nogensinde har sendt en mail til:
Hi friend,
  i would like to introduce a good company who trades mainly about electornic products.Now the company is under sales promotion ,all the products are sold nearly at its cost.If order more,they will give big discount for you.(20% to 30% discount).They provide the best service to customers,they provide you with original products of good quality,and what is more,the price is a surprising happiness to you!
It is realy a good chance for shopping.just grasp the opportunity,Now or never!
Website: www.ele-commerce.com
MSN: ele_commerce@hotmail.com
Email: ele_commerce@188.comSkide kinesereDel denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.