Rotator's blog
16-06-2011 - 09:10

Er FPS på PC Dødt?

Afledt af Xboxlife's nyhed om Duke Nukem Forever's salgstal, kom jeg til at tænke: Er FPS dødt på PC? Eller er det kun mig, der har skiftet til Xbox?

Følgende udregninger er lavet på baggrund af salgstal fra VGChartz.com.

Call Of Duty: Modern Warfare 2:
22 millioner solgte enheder, heraf 3,09% på PC.

Call of Duty: Black Ops:
25 millioner solgte enheder, heraf 4,50% på PC.

Medal of Honor:
14 millioner solgte enheder, heraf 2,17% på PC.

Battlefield: Bad Company 2:
5,8 millioner solgte enheder, heraf 10,6% på PC.

Farcry 2:
3,1 millioner solgte enheder, heraf 14,6% på PC.

Crysis 2:
1,68 millioner solgte enheder, heraf 13,09% på PC.

Ovenstående tegner et billede, der viser at First Person Shooters overvejende spilles på konsoller. Men hvorfor?
Er PC-folket bare blevet trætte af de konstante opgraderinger for at kunne trække de nyeste spil, eller er match making bedre og nemmere på konsol?

Måske jeg skulle kigge på racing-genren eller sport?
Det må blive senere :D
15-06-2011 - 21:44

Hvilken økonomi???

Vi var en tur i banken i går for at få os en lille snak om økonomien.

Dem, der har læst mine ældre blogindlæg ved at det her i huset er så som så med jobs og penge. Min kones nylige fyring har så sat det hele lidt på spidsen og vi kontaktede banken for at høre om der var noget vi kunne gøre for at få flere penge mellem hænderne. Vores gamle budget fortalte os at vi burde have 11-13.000 kroner i rådighedsbeløb om måneden, men præcis hvor de penge blev af, var svært at sige.

Efter en hurtig gennemgang af vores økonomi og tilretning af vores budget, kunne den flinke bankrådgiver fortælle at de havde en tommelfinger-regel, der sagde 2.000 pr. voksen og 2.500 pr. barn i husstanden. Hvis man kunne opnå dette, så var økonomien ikke helt skidt. Desværre viste det sig, som vi hele tiden har haft en idé om, at vores rådighedsbeløb er omkring 4.000 om måneden, samlet. Altså, 2.500 mindre end ovenstående regel.

Nu kan man så sige at vi jo må sørge for at skære helt ind til benet og leve efter evne. Problemet er så at det gør vi stort set allerede. Jo, der er da lidt luksus, men livet skal jo også være udholdeligt. Med luksus mener jeg heller ikke store, dyre middage flere gange om måneden. For det meste spiser vi spaghetti med kødsovs eller rugbrødsmadder.

Hvorfor skriver jeg så dette? For medlidenhedens skyld? Ja, måske. Det er jo altid rart at der er folk, der har ondt af én. Men nok mere for at kunne kigge tilbage, om et par år, og tænke: Wow, var det virkeligt så slemt?

Mit navn er Dennis og jeg er fattig :/
05-06-2011 - 21:25

45-9 i Hanoi!

Spillede en runde Hardcore Headquarters i Hanoi forleden.

Engang imellem beslutter jeg mig for at spille for mig selv istedet for holdet og det kommer der ofte nogle ganske udmærkede runder ud af. Nedenstående (optaget af Skou) er blandt de bedste jeg har spillet, men desværre falder koncentrationen henmod slutningen og jeg begynder at overse folk, der let kunne have været skudt.

Alligevel ender jeg med en score på 45 - 9, to indkaldte Hind's og 2 dødsfald som følge af mine holdkammerater.
Videoen varer omkring 15 minutter og viser hvert et dødkedeligt øjeblik. God fornøjelse. Klik evt. igennem til Youtube for at se den i HD.Følg Xboxlife her