Rotator's blog
28-05-2007 - 20:58

Crackdown - Complete!!!Så skete det endelig. Crackdown er fuldført!

50 forskellige achievements. 1250 tilgængelige point. 73 dage fra start til slut. De fleste achievements er klaret alene, men et par stykker er jeg blevet hjulpet med af Bjaelke og Jibla. Det var faktisk Jibla der sørgede for at jeg kunne afslutte spillet med den sidste achievement: Coop Stockpile. Bjaelke var dog uundværlig i vores kamp for at slå alle bosser i coop.

Nemmeste achievement?
Take Me To Your Supply Point
Unlock your first Supply Point - 10 point.

Sværeste achievement?
Driving High
Achieve a height of 115 feet or more in a vehicle - 10 point.
(Måske fordi jeg valgte at køre helt til toppen af den højeste bygning i Shai Gen.)

Mest irriterende achievement?
Street Racer Elite
Win every Street Race using all available vehicles - 150 point.

Sjoveste achievement?
Body Armor
Use the Harpoon gun to attach 5 gang member corpses to a single vehicle - 10 point.

Alt i alt et genialt spil der har fået mig til at bruge betydeligt mere tid i selskab med min Xbox over de sidste par måneder. Er det så slut nu? Vi får se, jeg er ikke sikker på at der er mere at komme efter. Men jeg glæder mig ihvertfald til den uundgåelige 2'er...

14-05-2007 - 20:32

Ghostly Ren 2 - Worth1000

Nogle af jer kender måske siden Worth1000, en konkurrence-side der udfordrer fotografer, forfattere og photoshop'ere i diverse challenges og derefter lader brugerne vælge de bedste.

I dag startede deres Ghostly Ren 2-konkurrence, hvori opgaven er at tage et klassisk maleri og lave én af personerne til et spøgelse. Selvfølgelig skulle personen være i billedet oprindeligt, man kunne derfor ikke bare klippe en anden person ind og gøre ham gennemsigtig.

Jeg har set disse "Ren(oir)"-konkurrencer som værende utroligt svære, men har endelig deltaget i én. Med følgende billede som udgangspunkt:Klik på billedet for at se en sammenligning af originalen og mit arbejde.

Og kom gerne med kritik :D
Følg Xboxlife her