Rotator's blog
16-05-2012 - 07:29

Så træt af svigerfar

Gratis råd er ligeså meget værd som man har givet for dem...

Fik en herlig lille mail fra min svigerfar her til morgen, hvori han ville belære mig lidt om hvordan man finder og beholder et arbejde og ikke mindst hvorfor.

Han synes oprigtigt at det er synd for min datter hvis hun skal vokse op med en arbejdsløs far. Okay, jeg kan godt se hans pointe, men jeg gider sgu ikke høre den slags fra en mand, der skred fra kone og børn, da sidstnævnte var små. Han kunne ikke engang holde p**ken i bukserne længe nok til at give sine børn en opvækst med to forældre. Ærligt talt, luk røven, Gammelsmølf.

Den slags mails kommer der mange af fra ham. Han sidder på sit kulsorte job og føler sig overlegen fordi han er efterlønner, der tjener 60.000 om måneden på ulovlig vagtvirksomhed, mens han godter sig over at have narret staten til at give ham gældssanering to gange. Fuck, jeg har lyst til at melde ham en gang imellem.

Manden har pt. 4 biler og en motorcykel. Ingen af delene er registreret i hans navn, men fedtet af på ekskone og børn, for at slippe for skattefar. Hans løn løber ind på en virksomhedskonto hos det lokale byggemarked, så de er skjult.

Jeg har ikke noget imod hjælp og vejledning, men det skal ikke komme fra en person, der har så lidt styr på sit eget liv; som ene og alene kan klare sig fordi han lever af at bedrage folk og stat. Gud, hvor er jeg bare træt af den mand.Følg Xboxlife her