Rotator's blog
15-06-2011 - 21:44

Hvilken økonomi???

Vi var en tur i banken i går for at få os en lille snak om økonomien.

Dem, der har læst mine ældre blogindlæg ved at det her i huset er så som så med jobs og penge. Min kones nylige fyring har så sat det hele lidt på spidsen og vi kontaktede banken for at høre om der var noget vi kunne gøre for at få flere penge mellem hænderne. Vores gamle budget fortalte os at vi burde have 11-13.000 kroner i rådighedsbeløb om måneden, men præcis hvor de penge blev af, var svært at sige.

Efter en hurtig gennemgang af vores økonomi og tilretning af vores budget, kunne den flinke bankrådgiver fortælle at de havde en tommelfinger-regel, der sagde 2.000 pr. voksen og 2.500 pr. barn i husstanden. Hvis man kunne opnå dette, så var økonomien ikke helt skidt. Desværre viste det sig, som vi hele tiden har haft en idé om, at vores rådighedsbeløb er omkring 4.000 om måneden, samlet. Altså, 2.500 mindre end ovenstående regel.

Nu kan man så sige at vi jo må sørge for at skære helt ind til benet og leve efter evne. Problemet er så at det gør vi stort set allerede. Jo, der er da lidt luksus, men livet skal jo også være udholdeligt. Med luksus mener jeg heller ikke store, dyre middage flere gange om måneden. For det meste spiser vi spaghetti med kødsovs eller rugbrødsmadder.

Hvorfor skriver jeg så dette? For medlidenhedens skyld? Ja, måske. Det er jo altid rart at der er folk, der har ondt af én. Men nok mere for at kunne kigge tilbage, om et par år, og tænke: Wow, var det virkeligt så slemt?

Mit navn er Dennis og jeg er fattig :/
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her