Rotator's blog
30-01-2009 - 21:07

Uno GiveAwayVinderen er fundet.

Det har været begrænset med forslag til præcis hvad UNO skulle være en forkortelse for, men listen er som følger:

• Undervisning, Natur og Oplevelse
• Urealistisk Naturlig Overlevelsesforlystelse
• Ufrivillig Naturlig Orgasme
• Udød Narcissistisk Oldemor
• Undervisning, Natur, Oplevelse
• Uno Nakker Olsen
• U Need Ohm nom nom?
• Ultimate Nazi Origami

Bortset fra en enkelt diskvalifikation for mere end ét forslag, så er reglerne fulgt og vinderen er udvalgt.

1 stk. kode til den fulde udgave af UNO er på vej til:

Macho og hans "Udøde Narcissisistiske Oldemor"

Tillykke med sejren og god fornøjelse.
29-01-2009 - 22:26

Uno GiveAwaySå er der gratis kortspil at få!!!

Jeg sidder her med en kode til den fulde version af Xbox Live Arcade-spillet Uno i overskud og har besluttet mig for at lade den gå til en heldig bruger på Xboxlife.

Reglerne er simple:

Vi ved jo alle at UNO rent faktisk er en forkortelse, ik? Men præcis hvad er UNO en forkortelse for? Skriv en kommentar til dette blogindlæg senest fredag den 30. januar, kl. 20.00, med din forklaring på forkortelsen.

Den bedste forklaring præmieres med en kode til Uno, sendt via privat besked her på Xboxlife.

Det er selvfølgelig et krav for deltagelse at man i forvejen ikke ejer den fulde udgave af spillet samt at man begrænser sig til ét forslag.

Så få kreativitetskysen på og kom med dit bud. Du kunne jo være heldig :D
29-01-2009 - 12:57

Xtival '08 Avatar Contest


Så er præmien endelig ankommet.

Som tidligere nævnt i denne blog vandt jeg i forbindelse med Xtival '08 en konkurrence der gik ud på at skabe en avatar der lignede en kendt. Jeg skabte en klon af Phil Collins og det var tilsyneladende nok til at vinde.

I dag ankom så min præmie, bestående af følgende:

1 stk. Xbox Live Vision kamera
1 stk. Fable II
1 stk. Banjo Kazooie - Nuts and Bolts
1 stk. T-shirt med eget navn og avatar på (Ikke Phil Collins, men min nuværende avatar)
12 mdr's. Xbox Live abonnement.

Da jeg allerede har Fable II er dette sat til salg:

Check salgstråden her

Alt i alt en fin præmie for at lege lidt med en avatar :D
23-01-2009 - 23:04

P3 Guld og den danske musikscene anno 2009Den Danske Musikscene Anno 2009

Her i det mørke, mørke Nordjylland er de sidste toner fra årets store musikalske prisuddeling, P3 Guld, netop ebbet ud af stuens højttalere og jeg indser med ét at jeg er ældet utallige år i løbet af de sidste 100 minutter.

P3 Guld er udsendelsen der burde præsentere cremen af den danske musikscene og det kommende års ørehængere. For niende år i træk træder P3 i karakter og slynger fremtidens toner ud blandt den intetanende pøbel.

Nu lyder jeg sikkert som en sur gammel gubbe der er faldet i hak med mine forældres anseelse af musikken fra min ungdom, men jeg er nødt til at ytre følgende: Hvad fanden var det???

Aftenen lagde godt ud med Tim Christensen der spillede op med Dizzy-klassikeren Waterline, men derfra gik aftenen over i en sand elektronisk plørepøl, der blot havde til formål at bevise at dansk musik har bevæget sig tilbage i tiden til dengang hvor synthesizeren var guds gave til de tonedøve og klassisk musik var betegnelsen for alt hvad der ikke krævede computerkraft at frembringe.

Vinderen af årets største ære, P3 Prisen, gik til ingen ringere end manifestationen af Thomas Blachmann's vådeste drømme om elektroniske får på jødeharpe, akkompagneret af fiolspillende gøglere med klaphat, Peter Sommer. En mand der har ligeså meget musikalsk talent som Basim på Blå Mandag, der med munden fuld af vodka forsøger at gurgle sig igennem Smoke on the Water.

Med få undtagelser var samtlige "live"-optrædener et kuriøst sammensurium af 90'ernes ScreamTracker-scene og lydklip samplet fra The Best of Nintendo 8-bit. Overraskelsen var stor da der under en enkelt performance rent faktisk dukkede et instrument op på scenen. Men lykken varede kort og laptoppen fik igen overtaget til de umiskendelige toner af slagtehal 8 hos De Danske Væselplukkefabrikker.

Er begrebet "dansk musik" virkelig blevet degraderet til en andenrangskopi af de elektroniske toner vi drak os standervisne til i starten af 90'erne eller er P3's musikchef Lars Trillingsgård blot et misfoster af en hed lørdag aften i et tornekrat bag Skansen? Er jeg virkeligt, ubemærket, morphet til en carbon-kopi af min far der mente at musikken peakede med Roger Whittaker?

For den danske ungdoms skyld: I seriously hope not!
Følg Xboxlife her