Rotator's blog
30-04-2008 - 11:18

StudieData?Hvor amatøragtigt kan man drive et firma? Lad os se på det.

Den 31. marts 2008 bestilte jeg et Sharkoon X-Tatic II headset fra StudieData. Varen var i restordre så jeg var med det samme indstillet på ventetid. Hvor meget ventetid ville jeg først blive klar over senere.

I forbindelse med købet kørte der en tråd herinde på Xboxlife.dk hvor netop dette headset blev diskuteret og der var mange andre i tråden der havde bestilt selv samme vare fra StudieData.

Dagene gik og jeg blev kontaktet af StudieData der blot ville høre om jeg stadig var interesseret i varen, da ventetiden ville være længere. Men selvfølgelig er jeg interesseret, så jeg venter.

Dagene går videre og de første brugere i tråden begynder at meddele at de nu har modtaget forsendelsesadvis fra StudieData. Jeg selv? Intet. Folk der har bestilt 14-16 dage efter mig har nu deres bestilling på vej og jeg venter stadig.

Fredag den 25. april kontakter jeg så StudieData telefonisk og får at vide at alle forudbestillingerne vil blive afsendt samme dag. Fair nok. Så skal vi lige have weekenden overstået og så kommer mit headset!

Men nej. Mandagen bliver til Tirsdag og jeg ringer igen. Denne gang slår de rent faktisk mit ordrenummer op og finder ud af at ordren er blevet henlagt af uvisse årsager. Jeg bider min harme i mig og de lover at sende varen prompte.

Nu er det så Onsdag og jeg har fået en pakke fra StudieData.
1 stk. Zalman CNPS 9500 CPU Køler...

Pakken er adresseret til mig, men den vedlagte ordreseddel er stilet til en person bosiddende i Broby. Jeg ringer igen til StudieData. Personen jeg snakker med virker meget opgivende og sviner nærmest deres lagerfolk til. Hvorefter han kalder mig "Kim"... Det hedder jeg ikke, men hvis han ikke kan huske det navn jeg sagde for 30 sekunder siden, så forstår jeg godt hvorfor ordrer kan blive henlagt og forkerte varer blive udsendt...

Nu har han så lovet at finde ud af noget og kontakte mig. Men sideløbende har jeg taget kontakt til personen der, måske, har modtaget mit headset. Så får vi se hvilke parter der kan løse problemet først...
06-04-2008 - 16:03

BørneværelsetI anledning af den lille ny's ankomst om lidt over 3 måneder er vi gået i gang med børneværelset.

Vi har besluttet os for at "Plysificere" hele værelset med grønt græs, blå himmel og Plys-figurer overalt :D

Til det formål har vi lånt en overhead-projektor og her kan ses de første spæde skridt.

Selvfølgelig mangler der nogle farver, men det ser da meget godt ud indtil videre :D
Men det er sateme et besværligt job :D

Flere billeder følger efterhånden som vi kommer videre i processen.
02-04-2008 - 17:28

Xbox Live Support - Del 2Vi er nu nået til anden del af føljetonen om mine oplevelser med Xbox Live Support.

Som nogen af jer måske kan huske fra mit forrige indlæg, så har jeg haft en mindre dialog i gang med Xbox Live Support med hensyn til mit MasterCard der af uransaglige årsager ikke kan bruges til køb af produkter på Xbox Live Marketplace.

Nu har jeg, faktisk forbavsende hurtigt, fået svar fra Xbox Live Support via mail. Men deres svar falder ikke just i god jord:

Vi har undersøgt dit problem og vi kan ikke finde nogen fejl med din profil eller vores system. Det eneste vi kan rekommendere dig at gøre er at registrere ett nyt kredit kort på din profil.

Ja, den er så fin nok. Vi kan ikke finde nogle fejl og vi gider ikke lede mere. Men hallo, der er jo en fejl. Kortet fungerer og er blevet brugt så sent som i går på et andet site. Alle oplysninger er checket og dobbeltchecket. Så fejlen er i jeres system. Find den.

Men jeg kunne selvfølgelig registrere et nyt kreditkort. Øøøh? Ja, hvis jeg havde ét. Jeg betaler allerede et årligt gebyr for at have det her kort. Og hvorfor i alverden skulle jeg give jer flere kortoplysninger som I kan kegle rundt med? I er tilsyneladende forvirrede nok...

Okay, deep breath!

Jeg beslutter mig for at ringe til Xbox Live Support igen for denne gang at bede dem om at slette kortet, ganske som de tilbød sidste gang. Jeg er klar over at det vil tage op til 30 dage(?) og det må jeg så finde mig i.

Jeg griber knoglen og ringer op. Bliver igen forbavset over deres telefonsvarer. Hvorfor skal jeg have at vide at Xbox.com's supportside måske kan løse mit problem? Er der virkelig så mange mennesker der ringer derind direkte istedet for at søge efter en løsning først? Ja, måske.

Jeg bliver ihvertfald, efter ca. 400 tastetryk igennem deres telefon-labyrint, stillet i kø til den første ledige supporter. Og der står jeg så i 10 minutter, mens en flink, flink mand føler det er nødvendigt at takke mig for min tålmodighed hvert 30. sekund. Hver gang han takkede for den, fjernede han en stor del af den.

Efter præcis 11 minutter og 22 sekunder bliver den flinke mand afbrudt midt i sin takketale af sig selv. Nu fortæller han at jeg skal indtale mit navn og telefonnummer hvorefter supporten så vil ringe mig op "snarest muligt". Yeah, right!

Jeg indtaler mit navn og forbindelsen bliver afbrudt. Jeg ringer op igen, for nu vil jeg sku have en eller anden i røret. Det får jeg så også. En helt anden flink, flink mand der fortæller mig at supporten er lukket for i dag. Double You Tea Eff?

Så istedet for at lukke telefonkøen for nye opkald, så smider de simpelthen ventende kunder af? Luk dog køen og tag jer af de ventende først. 

Forestil dig at du står i kø i Bilka lige før lukketid og pludselig hører du en kvindelig stemme i højttaleranlægget der proklamerer: "Klokken er nu 20:00 og Bilka har lukket. Vi takker for besøget, blah, blah, blah." Og så kommer der to Bilka-ansatte. Den ene tager din kundevogn og går i gang med at lægge varerne på plads, mens den anden venligt, men bestemt beder dig skrubbe af.

Nej, vel?

Der skal vist mange dybe åndedrag til i morgen inden jeg ringer igen...
Følg Xboxlife her