Rotator's blog
23-04-2007 - 09:00

Gratis Xbox 360??? Farcen, sidste del.77 dage. 1.848 timer. 110.880 minutter. 6½ million sekunder. Så lang tid tager det at få hvad man har krav på.

Her til morgen, uventet og ganske tidligt, ringede DPD på og afleverede en Xbox 360 Premium til mig. Intet følgebrev eller lignende. Så jeg kan vel egentligt kun gætte på at det rent faktisk ér den maskine jeg vandt i FHM's konkurrence.

Men jeg burde vel være tilfreds. Eller burde jeg? Nu har jeg sendt 9 mails til både den danske forlægger og den engelske. Kun 3 af de mail har jeg fået svar på. Det er amatøragtig på højeste plan. Jeg kunne sikkert have fået mere ud af at ringe til dem, men nej, jeg gider sgu ikke spilde mere tid end allerhøjst nødvendigt og gider slet ikke sidde i en telefonkø i 20 minutter blot for at få at vide at den jeg skulle snakke med er gået for i dag.

Men nu er den her. Og jeg er glad for at det endelig er overstået. The squeaky wheel gets the grease...
17-04-2007 - 22:50

Gratis Xbox 360??? Farcen, del 2Nu er vi så kommet til 2. del af føljetonen om FHM's 360 Global Challenge.

Der er nu gået 71 dage siden jeg fik besked fra FHM om at jeg havde vundet en af ugepræmierne i deres konkurrence. 71 dage hvor FHM først ikke lader høre fra sig, derefter lægger ansvaret på Microsofts skuldre, derefter sender den forkerte præmie og til sidst ignorerer mine forsøg på at få kontakt.

Den 10. i denne måned skrev jeg (igen) til både FHM's danske og engelske distributør for at få en forklaring på hvor i verden min præmie befandt sig. Denne email har jeg endnu ikke fået svar på. Jeg har nu skrevet den absolut sidste direkte mail til dem hvori jeg forlanger at få svar.

Mailen er den sidste fordi mine fremtidige mails vil være til Ekstra Bladet's Forbrugs-redaktion. Endvidere undersøger jeg mine muligheder for at melde FHM til forbrugerombudsmanden da udeblevne præmier i forbindelse med en konkurrence er i strid med markedføringslovgivningen.

Én ting er sikkert; FHM har ikke hørt det sidste til mig.
10-04-2007 - 13:45

Påsken overståetSå er påsken overstået og vi er endelig hjemme efter en tur til "djævleøen".

Vi tog afsted lørdag i starten af påskeugen med destination Jægerspris. En overnatning hos min svigermutter og tilhørende hund, hvorefter turen gik mod Amager til familie-komsammen. Hygsomt og rart.

Så videre mod Greve for at overnatte hos konens svigermor. Efter et par dage i hovedstaden hvor vi blandt andet indkøbte næsten 2 kilo bland-selv-slik startede påskeferien for det arbejdende folk og vi var inviteret til "nørd" hos en fælles veninde og hendes mærkeligere halvdel.

4 dages Worms 4: Mayhem på netværk senere vendte vi snuderne mod fastlandet og de trygge rammer i Hallund. Og for sævens hvor er det rart at komme hjem til huset, kattene og vores egne senge efter mere end en uge i uvante omgivelser.

Påske er en højtid, ja. Men hverdagen er nu at foretrække for den kender man til hudløshed.

I min postkasse lå forresten en pakke fra Xboxcompetition.com: Gears of War :D
Følg Xboxlife her