Rotator's blog
30-04-2008 - 11:18

StudieData?



Hvor amatøragtigt kan man drive et firma? Lad os se på det.

Den 31. marts 2008 bestilte jeg et Sharkoon X-Tatic II headset fra StudieData. Varen var i restordre så jeg var med det samme indstillet på ventetid. Hvor meget ventetid ville jeg først blive klar over senere.

I forbindelse med købet kørte der en tråd herinde på Xboxlife.dk hvor netop dette headset blev diskuteret og der var mange andre i tråden der havde bestilt selv samme vare fra StudieData.

Dagene gik og jeg blev kontaktet af StudieData der blot ville høre om jeg stadig var interesseret i varen, da ventetiden ville være længere. Men selvfølgelig er jeg interesseret, så jeg venter.

Dagene går videre og de første brugere i tråden begynder at meddele at de nu har modtaget forsendelsesadvis fra StudieData. Jeg selv? Intet. Folk der har bestilt 14-16 dage efter mig har nu deres bestilling på vej og jeg venter stadig.

Fredag den 25. april kontakter jeg så StudieData telefonisk og får at vide at alle forudbestillingerne vil blive afsendt samme dag. Fair nok. Så skal vi lige have weekenden overstået og så kommer mit headset!

Men nej. Mandagen bliver til Tirsdag og jeg ringer igen. Denne gang slår de rent faktisk mit ordrenummer op og finder ud af at ordren er blevet henlagt af uvisse årsager. Jeg bider min harme i mig og de lover at sende varen prompte.

Nu er det så Onsdag og jeg har fået en pakke fra StudieData.
1 stk. Zalman CNPS 9500 CPU Køler...

Pakken er adresseret til mig, men den vedlagte ordreseddel er stilet til en person bosiddende i Broby. Jeg ringer igen til StudieData. Personen jeg snakker med virker meget opgivende og sviner nærmest deres lagerfolk til. Hvorefter han kalder mig "Kim"... Det hedder jeg ikke, men hvis han ikke kan huske det navn jeg sagde for 30 sekunder siden, så forstår jeg godt hvorfor ordrer kan blive henlagt og forkerte varer blive udsendt...

Nu har han så lovet at finde ud af noget og kontakte mig. Men sideløbende har jeg taget kontakt til personen der, måske, har modtaget mit headset. Så får vi se hvilke parter der kan løse problemet først...
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her