Rotator's blog
02-11-2011 - 18:14

Så fik man lidt fremgang...

Så ser 2011 alligevel ikke så sort ud...

Som nogle af jer måske kan huske fra min klynke-blog fra starten af sidste måned, så var jeg ved at nå grænsen for hvad jeg kunne udholde, økonomisk, personligt og stressmæssigt.

Slutningen af oktober og starten af november har dog vist sig fra sin gavmilde side og vi begynder at turde se frem mod lysere tider:

Min kone kom i arbejde i midten af oktober, men desværre var der enormt meget transport involveret og da min kone ikke er blandt de mest morgenfriske, så førte det ofte til småfarlige situationer i trafikken. Derfor søgte hun videre.

Nu er afklaringen så kommet. Hun starter i nyt arbejde på mandag hos en virksomhed, der ligger blot 3 kilometer fra vores bopæl. Samtidig har jeg fået lov til at overtage hendes fuldtidsstilling fra i morgen, så det er mig, der skal ud i myldretidstrafikken :D

Da vi samtidig har solgt vores bil for at få luft i økonomien og derved sparet over 3.000 om måneden på budgettet, så kan vi faktisk se en ende på det bundløse hul vi hidtil har kastet penge i.

Når min prøvetid er overstået så ligger vi på en årlig husstandsindkomst på den rigtige side af 500.000 og kan derfor få afviklet vores gæld meget hurtigere...

Måske bliver det alligevel jul i det lille nordsjællandske hjem :D
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her