Rotator's blog
02-05-2011 - 00:11

Internettet er kedeligt!

Ja, det er måske lidt af en "pang-overskrift", men pointen er denne:

Som alle medier har internettet været igennem sin introduktionsperiode hvor alt er nyt, stort og anderledes. Det var informationer, socialt samvær og åbenhed på en måde vi aldrig havde set før. Internettet har i store træk opnået dét, der var det oprindelige formål: Et åbent forum for udveksling af idéer, viden og holdninger. Og hvad er der så tilbage?

Internettet er et medie som alle andre og alligevel ikke som nogle andre. Vi har for første gang adgang til dé informationer vi selv er interesserede i, men det giver os samtidig for mange valg. De fleste er sikkert, som jeg, forfalden til blot at følge med på nogle enkelte sider, hvor vi i tidernes morgen har fundet os godt til rette. Vi har fundet de "tv-kanaler", der sender det vi kan lide og så skide være med de andre. Vi leder ikke længere efter de innovative sider med de gode idéer for der er simpelthen for langt mellem snapsene og alt for meget ligegyldigt pjank.

Videoer med nuttede kattekillinger og folk, der kommer til skade har begrænset appel. Men måske er det svært for os at indse dette, fordi det tvinger os til at finde tilbage til en hverdag, mange af os ikke har kendt. En hverdag fyldt med daglige gøremål, social, personlig interaktion og bindende stillingtagen til tingenes tilstand.

Eller også mangler jeg bare et godt spil?
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her