Rotator's blog
17-12-2010 - 13:52

Kørekort fra tyggegummiautomater...

Vi bringer her en advarsel: Følgende indlæg er skrevet i en nedladende, lettere hadsk tone og indeholder ord og vendinger, der er uegnede for mindre børn.

Situationen: En køretur fra Hillerød til Frederikssund
Deltagere: Undertegnede og en oldenisse i en bordeaux Golf GL

Kære Golf-fører. Ja, dig med den bløde hat og det rynkede fjæs. Tror du ikke det er på tide at du indleverer dit kørekort til destruktion?

Du starter med at lægge dig helt op bag et snerydningskøretøj for derefter at blinke og dytte febrilsk for at få ham til at trække ud i snedyngerne langs vejkanten, så du kan komme hurtigere hjem til din romtoddy og din sveskemos. Tænk på at det netop er personen i snerydderen, der er årsag til at du kan komme hjem i det hele taget.

Du kører så tæt på forankørende at du er nødt til at krænge bilen ud i nødsporet for at undgå et sammenstød, da du pludselig er tvunget til at bremse på den glatte vej.

Da du så når den store tosporede rundkørsel udenfor Frederikssund lægger du dig i yderste spor. På vej gennem rundkørslen skifter du til inderste spor uden at give tegn, men trækker så alligevel ud i yderste spor, da du når til din frakørsel. Ja, det var mig, du trak ind foran. Igen uden at give tegn, hverken ved vognbaneskift eller da du forlod rundkørslen.

For ligesom at sætte prikken over i'et, så ser jeg at du har et barn på bagsædet, sikkert dit barnebarn, din alder taget i betragtning. Har du fortalt barnets forældre hvor råddent du kører med deres barn i bilen?

Tak for at du bekræfter min holdning om at folk over 60 bør tvinges til årlige praktiske køreprøver, hvis de vil beholde deres kort.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her