Rotator's blog
19-11-2009 - 14:19

Hacked!!!Min WoW-konto er blevet hacket...

En personlig ven kontaktede mig i dag for at udtrykke sin harme. Hun var blevet sur på mig fordi jeg ikke svarede på hendes beskeder i World of Warcraft, selvom hun kunne se at jeg var online.

Problemet er så bare at jeg ikke har spillet WoW siden august...

Jeg forsøgte så at logge ind på min konto på wow-europe.com, men blev dér mødt af en besked om at jeg skulle indtaste "authenticator"-koden. Ikke nok med at min konto var blevet nakket, men spasseren havde også låst den, så jeg ikke længere kunne få adgang til den.

Så jeg tog kontakt til Blizzard og klagede min nød. 2 timer senere havde de fjernet authenticatoren og jeg kunne så logge ind. Jeg skyndte mig at tilføje min egen authenticator, så nu burde kontoen være sikret...

Men det spændende er så: Hvad er der sket med mine characters?

En hurtig gennemgang af mine characters viste at der heldigvis ikke var nogen af dem, der var blevet slettet. Men min main så en hel del anderledes ud end jeg huskede. Det viser sig så at hackeren/stealeren har spillet på min character og skiftet det meste af hans udstyr ud. Med blå items! Taskerne er blevet fyldt op med frostweave, som kan sælges for en god sjat guld og jeg har endda fået tre nye pets.

Ydermere har denne venlige hacker/stealer oprettet en level 1 bank character som lå inde med over 200 guld.

Bedre gear, ekstra guld, værdifulde items og kæledyr!

Hvis det er dét man får ud af at blive hacket, så er jeg egentlig ikke så ked af det.

En lille sidenote: Min kone's konto er også blevet hacket for nyligt og sjovt nok, kort tid efter at vi begge "mergede" vores konti til Battle.net. Hvis dét er den grad af sikkerhed man kan forvente hos Blizzard og deres Battle.net, så er jeg sgu lidt skræmt. Jeg har kørt fuld virus-scanning på begge vores maskiner og det er IKKE trojanere, der har listet afsted med vores passwords.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her