Rotator's blog
14-12-2006 - 20:48

Burnout Revenge SNYDER!!!

Sad lige og fedtede med at få gennemført nogle flere achievements i Burnout Revenge. Det er simpelthen det fedeste spil der endnu er udkommet til Xbox360, GoW inklusive. Men det er ikke det jeg vil skrive om.

Det jeg er blevet rimeligt hys over er at AI'en snyder så det driver når man når til de højere klasser.

Spillede en omgang Crashbreaker Eliminator. Hvis du ikke kender eliminatorløbene så drejer det sig om at overleve en nedtælling der hvert 30. sekund eliminerer den kører der ligger bagerst i feltet.

Jeg har brugt et par forsøg på dette løb og er ved at blive lidt irriteret på mig selv; Så svært kan det jo heller ikke være. Nu er jeg så blandt de 2 sidste tilbage i løbet. Jeg ligger på førstepladsen, blot et stenkast foran min modstander. Tælleren i hjørnet begynder at bippe for at signalere at nu er der under 10 sekunder tilbage. Og så er det jeg pander frontalt ind i en modkørende bil!

Det er selvfølgeligt surt men jeg skynder mig at kigge tilbage på min modstander og når lige at tænke; Jeg detonerer min Crashbreaker inden han kører forbi mig. Så tager jeg ham med i faldet og vinder automatisk forbi jeg starter foran ham. Der var kun ca. 1½ sekund tilbage på det her tidspunkt.

Jeg venter et kort øjeblik indtil min modstander er maksimalt en meter bag min bil. Det er intet imellem os og slowmotion gør det rimeligt nemt at time, så jeg detonerer...

Og så er jeg ellers vidne til at min bil, med fjerde level i boost og en crashbreaker på level 10, sprænger i luften med et enormt brag og modstanderens bil fræser let og elegant igennem flammehelvedet!

Han er nu foran og jeg har tabt... I mean, WTF?`

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her