Giluc's blog
29-09-2010 - 20:42

Lakridspiber

For satan de skide lakridspiber. Jeg er helt tosset med dem - når jeg har nogle, altså. For ca. en time siden fik jeg en pakke. Nu er den tom. 

Da Matthæus skrev "Mennesket skal ikke leve af brød alene" var der jo nok ingen tvivl om at han refererede til lakridspiber - dem med krymmel, vel at mærke. Lakridspiber med krymmel er nu også uden tvivl de bedste - krymlet smager simpelthen så fantastisk- argh hold nu kæft, det smager ikke af andet end fucking krymmel. Men forhelvede hvor ser det godt ud.

Det ligner ild. Sådan næsten. Og ild er noget af det allerbedste i verden. Hvis man skulle lave en kage, så burdeman bare bruge lakridspiber og ild. Og bacon. Jeg har ikke prøvet det, men jeg tror det smager godt.

Nej, det er for useriøst. Tilbage til emnet. Lakridspiber. Nøj. De smager jo afsindigt godt. Lakrids, men formet som en skipperpibe, og med substitutionsild i form af lyserød krymmel. Det er der virkelig intet i vejen med. Det er en klassespise, og alle burde have den fornøjelse. Hvornår fik du sidst en lakridspibe (evt. med krymmel)?
27-09-2010 - 23:47

Bukkejagt i Polen

Som så mange andre så jeg Natholdet med Anders Breinholt her mandag aften d. 27. september 2010. Et af de sidste indslag var her en reklame for DVD-filmen "Bukkejagt i Polen".

Den omtalte reklamefilm kan du se på min blog: 
http://gilucz.blogspot.com/2010/09/bukkejagt-i-polen-den-sjove-reklame.html

Hvad synes I? Selv syntes jeg det er en ret grineren reklame, men kan godt forstå hvis dyreelskere ikke er så vilde med den.
26-09-2010 - 23:20

Cola er nu engang noget af det bedste

Jeg har lige fået en kasse cola direkte fra Tyskland, det har jeg. Og det er altså noget af det bedste. Ikke Tyskland, selvom det er fint nok, men cola. Ikke mindst når det kommer i kasser.

Jeg har ikke nogen anelse om hvordan man laver cola. Eller, der løj jeg. For jeg ved faktisk præcis hvordan man laver cola. Jeg kan adskillige opskrifter på cola, men jeg har ganske vist aldrig lavet det - det er simpelthen en for svær proces til at det er noget jeg gider at begynde på. Men for satan hvor er det fantastisk.

Det er selvfølgelig Coca-Cola der er kongen, men har du hørt om klar cola? Cola uden farve, ganske enkelt. Det er svært at skaffe, og nu skal jeg fortælle dig en lille historie.

Min lokale Spar er en af de relativt få butikker der har dem til en fin pris og i glasflasker. Så ja, da jeg forleden var dernede så jeg at de havde fået en ny sending - hele 10 kasser stod der, ganske prægtige og majestætiske. Bagved var der da også 10+ plastikflasker, og da jeg ikke lige kunne have en kasse glasflasker, købte jeg to plastikflasker.

Det var ganske fint, og jeg troede at alt var fryd og gammen. Indtil jeg dagen efter smuttede derned, for at købe en kasse, og til min store skræk opdager jeg at samtlige kasser og plastikflasker er væk. Samtlige. Det er kraftedme for skørt.

Nu sidder jeg med en normal Coca-Cola dåse og hygger. Fandme ja. 
24-09-2010 - 12:31

Gamerens prædiken: Sulten for Xbox

Dagens prædiken til jer Xbox-gamere, for satan. Kom så! Ja, jeg er ikke præst, så jeg har stjålet lidt!Dette hellige evangelium skriver evangelisten Lukas (smukt navn, min personlige yndlingsskribent for Biblen):

Nu blev hans far, Zakarias, fyldt af Helligånden og begyndte at profetere:

  • Lad os takke Herren, jødernes Gud, for han har besøgt sit folk og befriet det.

  • Han sender os en frelser, født i Davids slægt, sådan som han har lovet for længe siden gennem sine udvalgte profeter.

  • Han befrier os fra vores fjender, fra alle dem, der hader os. 

  • Han lovede at hjælpe vores forfædre og at stå ved sin aftale.

  • Det løfte gav han til vores stamfar Abraham, og nu kan vi tilbede ham uden frygt, fordi vi er blevet befriet for vores fjender; vi skal tilbede ham i lydighed og uden forbehold, så længe vi lever.

  • Min søn, du vil blive profet for Gud i himlen.

  • Du skal gå foran Messias og bane vej for ham.

  • Du skal lære hans folk, at de bliver frelst, fordi deres synder bliver tilgivet, for Gud er fuld af omsorg.

  • Han kommer som et himmelsk lys og står op for os som en solopgang.

  • Lyset skal skinne for dem der sidder i mørket og i dødens skygge, og lede os ind på fredens vej.


Kære gamere! Jeg har noget at fortælle jer: Jeg er fandme forspist. Jeg åd en forfærdelig masse toast her forleden - nøj det var fabelagtigt. Og jeg kunne ikke holde mig fra det, men spiste og spiste. Og selv om jeg ikke tog ret meget ad gangen, så spiste jeg alt for meget og blev dårlig af det. – Jeg burde være forblevet lidt mere sulten.

Ordene "Vær sulten" drejer sig ikke om mavens sult og smagssansens behov for salt, sød, sur eller bitter stimulans. Sulten drejer sig om noget andet. Det er hele hele livet, der står på spil. For sulten i form af nysgerrighed er noget af det, der driver vores liv. Et menneske uden sult eller nysgerrighed er et menneske, der har mistet lysten til livet. Og det er frygteligt, ikke at have livsappetit.

Relatér alt det her til Xbox 360-spil, og find sandheden. Kom så. 
21-09-2010 - 18:33

En kæmpestor hvid haj med solbriller

Så fik Xboxlife nyt design. Det er godt, kom så! Det er forkert at spekulere, den syvende dag opstod han fra de DØDE. "Bær hinandendens byrder; således opfylder I Kristi lov"

Hvad betyder det? Det er enkelt. Det er ikke særlig svært at regne ud. Det handler om vilje og det vigtige der hører med. Fordi nogle gange så går det ikke - hvis du hamrer DESIGNET ned så dør han. Jeg mener selvfølgelig "det" men det er svært at anskue.

Derfor er du et nu blevet tid til Bibel citater fra Biblen (en rigtig god bog. Er ikke færdig med den endnu)
"Det folk som vandrer i mørket, skal skue et stort lys" hvis du er alene så frygt ej. Du vil se lyset, og det vil skinne for dig. Det vil skinne på dig og du vil elske det. Det vil være det bedste der sker for dig. Du skal ikke være bange for mørket, bare være glad. For lyset kommer, og det vil komme, og du ved det fordi Biblen siger det. Værsgo tag den småkage.

Det som Biblen siger er måske ikke sandt. Men det tror jeg egentlig ikke helt alligevel.
"Gør mod andre mennesker sådan, som I vil, at de skal gøre mod jer!" 
Det går helt fint uden at gøre det! Hvis du nu har læst et andet blog indlæg jeg har lavet, så vil du vide at min holdning er, at du bare kan hade alle uden at de skal hade dig. OG HEY. Jeg tror jeg siger sandheden. Men jeg er ikke Gud.

Jeg smutter, skal have nogle M&Ms. Fuck det er godt.
12-09-2010 - 19:50

MAD, NØJ

Det er tid. Og det er mad. Mad = tid.

Jeg har hørt at de siger, at det smager godt. Men hvis du nu kan spise urene så kan det være at du skaber det. Du ved det = uendelig tid. Og med tiden får vi mere mad. Så du har din tid = mad forhelvede. Vil du havde mad? Jeg kan godt li' mad.

Nej hallo, jeg vrøvler bare. Okay, bare glem ovenstående. Det gav ikke nogen mening og jeg er ikke ligefrem stolt af det. Jeg håber du kan acceptere min undskyldning. Men jeg kan altså stadigvæk godt lide mad.

Mad er pissegodt. Det er lige meget hvad det er, sådan næsten. Jeg fik lige noget fetaost (eller salatost som det jo skal kaldes), men ikke i tern, forhelvede det var godt. Og jeg er bare normalt ikke særlig vild med feta, så det var virkelig ekstraordinært fedt. Og fandme om der ikke også lige faldt noget kød af. Kylling og oksekød. Forhelvede det lort smager kraftedme godt. Nøj manner det er så fedt.

Pestokartofler. Har du prøvet det? Det smager ikke af andet end normale kartofler. Det her var så lige aspargeskartofler - det er bare det bedste. Totalt faste og smager ad helvedes til godt. Hvis du skal lave mad så lav det. Lav det og drik mælk til. Forresten så husker jeg for det meste min D-vitamin pille. Den giver 5 gange "anbefalet daglig tilførsel", så jeg tror det er godt nok.

Forresten, mad er ikke = tid. Fordi hvis man bestiller en pizza. Så er det bare det bedste. Hej.

12-09-2010 - 02:01

Og han gjorde det med nød og næppe

Det var fandme lige ved og næsten. Fandme ja. Men fanden ta' mig om det ikke vælter nogen mand af hesten. Det sagde blæsten. Ja klap lige kæften.

Haha, jeg er bare den bedste til at rime hva? Nej okay, ro på for fanden, det var bare en joke Det er kun de seje der kan rime med stil. Hvis man kan rime med nærmest alle ord, uden nogen betænkningstid, så er man sej. Det er jo lidt det der hedder freestyle rap, men det ville være federe i daglig tale - så snakker statsministeren lige om den kommende spareplan eller hvad fanden ved jeg, og så kommer der lige et fedt rim. Det ville være en god dag.

Det ville jo højst sandsynligt blive modtaget temmelig skeptisk, og få ham (ja, ham - håber aldrig vi får en kvindelig statsminister) til at virke useriøs, men helt ærligt - ville det ikke bare være det fedeste? Jeg kan i hvert fald godt se det fede i det, og jeg håber virkelig at det sker - på ét eller andet tidspunkt.

Hvad med dig? Er du bare supergod til at rime i dagligdagen, eller er der andet du har på hjerte? Er der?!
05-09-2010 - 15:18

Jeg tror at Duke Nukem Forever bliver helt i orden

Hej. Som så mange andre, glæder jeg mig lige nu rigtig meget til Duke Nukem Forever, efter at det kom frem at det nu endelig ville blive udgivet. Hold da helt op, det havde jeg helt ærligt ikke forventet.

Det er jo lidt af et dilemma. Hvis spillet var blevet udgivet tilbage i... Ja for ca. 10 år siden, så var det nok blevet en rimelig stor succes. Problemet i dag er, at man ser på Duke som en legendarisk figur, og man kan selvfølgelig ikke undgå at elske ham - og derfor ligger landet ganske enkelt således, at spillet med garanti ikke er lige så godt som så mange andre lignende spil, desværre.

Jeg tror, at spillet bliver delt ind i baner. Dette er en ting vi også ser i dag, men jeg tror slet ikke at det bliver på samme måde, og det bliver derfor nok ret unikt. Så kan man jo også diskutere de efterhånden noget uddøde one-liners, der jo bestemt er ét af Dukes kendetegn, og om de stadigvæk er sjove. Det er de helt sikkert ikke, men de er stadig legendariske, og skal nok stadig bringe et smil frem.

Spillets onlinedel bliver nok heller ikke noget ekstraordinært, men det lyder som om at de virkelig vil gøre en del ud af det - og derfor tror jeg da også det bliver sjovt, bare ikke noget vildt og nyskabende som man ikke har set før.

Alt i alt tror jeg, at Duke Nukem Forever bliver i orden, og det skal da nok helt sikkert være et af de spil jeg skal have 1000/1000 i.