Giluc's blog
26-09-2010 - 23:20

Cola er nu engang noget af det bedste

Jeg har lige fået en kasse cola direkte fra Tyskland, det har jeg. Og det er altså noget af det bedste. Ikke Tyskland, selvom det er fint nok, men cola. Ikke mindst når det kommer i kasser.

Jeg har ikke nogen anelse om hvordan man laver cola. Eller, der løj jeg. For jeg ved faktisk præcis hvordan man laver cola. Jeg kan adskillige opskrifter på cola, men jeg har ganske vist aldrig lavet det - det er simpelthen en for svær proces til at det er noget jeg gider at begynde på. Men for satan hvor er det fantastisk.

Det er selvfølgelig Coca-Cola der er kongen, men har du hørt om klar cola? Cola uden farve, ganske enkelt. Det er svært at skaffe, og nu skal jeg fortælle dig en lille historie.

Min lokale Spar er en af de relativt få butikker der har dem til en fin pris og i glasflasker. Så ja, da jeg forleden var dernede så jeg at de havde fået en ny sending - hele 10 kasser stod der, ganske prægtige og majestætiske. Bagved var der da også 10+ plastikflasker, og da jeg ikke lige kunne have en kasse glasflasker, købte jeg to plastikflasker.

Det var ganske fint, og jeg troede at alt var fryd og gammen. Indtil jeg dagen efter smuttede derned, for at købe en kasse, og til min store skræk opdager jeg at samtlige kasser og plastikflasker er væk. Samtlige. Det er kraftedme for skørt.

Nu sidder jeg med en normal Coca-Cola dåse og hygger. Fandme ja. 
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.