Giluc's blog
29-08-2010 - 00:41

poulx er bare i orden

Hej. Har du hørt rygterne? Rygterne siger kraftedme at poulx/tolvzombier skriver en masse mærkelige ting. Der fortalte jeg sgu egentlig ikke rigtigt sandheden, og nu skal du høre hvorfor.

Der er substans, og der en rød tråd. Det er fraværende og spændende, men samtidig noget gammelt og nærværende. Det er forundrende og genkendende, men samtidigt udfordrende og nyskabende. Det er åndssvagt og tovligt, men samtidig seriøst og noget man kan forholde sig til.

poulx, du er bare i orden. Bliv ved med det, men hold det helst lidt kortere - majoriteten gider ikke læse for meget. Det kan de ikke lide, og så bliver de fornærmede og skriver TL;DR.
24-08-2010 - 21:11

EMO

Mitzurugi er EMO!!! Nej, det tror jeg egentlig ikke, undrede mig bare lidt over den kommentar han smed på mit sidste blogindlæg. Jeg kunne egentlig godt lide kommentaren, det kunne jeg i hvert fald, men mest af alt fordi at den her side er så fyldt med nye sprængfarlige overraskelser der lurer omkring hvert et hjørne.

Jeg ved ikke helt, med det emo der. Hvad er det egentlig for noget? Hvis du søger på EMO er resultatet meget klart, og jeg ved selvfølgelig godt hvad ordet egentlig betyder... Men har det nødvendigvis kun noget med had at gøre? Emotional er det "fulde ord", og følelser er jo meget andet end had, selvom det vel nok oftest er sådan man ser på dette emo-folk...

Men hey! Jeg er overhovedet ikke her for at fortælle hvad EMO er, det er jeg reelt set lidt ligeglad med. Jeg vil heller ikke have uddybet kommentaren - jeg elsker kommentarer, kom med dem forhelvede. Til sidst vil jeg bare lige sige at jeg ikke tror jeg er emo.

23-08-2010 - 22:07

Hvis du hader alt og alle...

... er det så et problem? Det tænkte jeg på her forleden, kan ikke huske hvordan jeg kom i tanke om det dog. Hvis du ved hvordan, så skriv det lige, tak.

Lad os fremsætte det her scenarie - du hader alt og alle. Okay, det gør du måske ikke, du hader sikkert ikke dine forældre eller noget i den stil, men du er bare ikke lige så vild med verden for tiden. Og hvad så? Folk opfatter dig som værende et røvhul, og det er du sikkert også. Men du kan være ligeglad - for det er dig der hader verdenen, verdenen hader ikke dig.

Du står én overfor mange, du kan hade dem allesammen, men chancen for at de allesammen hader dig, er så godt som umulig. Lad os bare sige alle i din omgangskreds - det er stadig usandsynligt. Du kan gå glad rundt uden alt for dårlig samvittighed, modsat dine bekendte der højst sandsynligt vil kigge værre på dig, end du vil kigge på dem.

Hvis du virkelig, virkelig hader dem, så er det ikke særlig smart. Men lidt had til alt og alle er der nu intet i vejen for.
16-08-2010 - 21:29

Jeg har lyst til at smadre folk og dyr

Hold kæft mand. Kender du det der med, at man virkelig bare har lyst til at give en eller anden snotabe nogle alvorlige fucking tæsk? Sådan virkelig. Ikke et blåt øje eller noget. Fandme brække alle hans fucking knogler og smadre hans hjerneskal med et baseballbat. Jeg siger dig, det er kraftedme drømmen for mig. PS., det passer ikke.

Det er jo ikke noget jeg gør. Det er klart. Jeg er for fanden ikke nogen voldsmand. Jeg har bare den her ekstreme lyst til at slå folk, dyr, ja selv ting hvis jeg kan komme til det. Man sidder i bussen eller toget, og man ser en eller anden i den anden ende af vognen/bussen. Måske har han bare en grim trøje på, måske synes du bare han skulle have nogle tæsk - og det skal han kraftedme.

Jeg vil gerne have at du tager dette meget seriøst. HA

Jeg søger egentlig ikke hjælp. Jeg kunne egentlig bare godt tænke mig at vide, om der var andre der havde det ligesom mig. Det er også godt at komme af med det - det er kraftedme lige så man koger over, hvis man bare sidder på sin flade røv fyldt med en indre vrede der er mere massiv end Hitler på sit højeste.

Der skal ikke være nogen tvivl om, at man ikke skal tæske folk. Forhelvede hvor er det dumt. Også dyr. Men for fanden hvor ku' det være fedt. Skriv lige en fed kommentar, hvis du opdager denne besked, gider du?
08-08-2010 - 01:22

Castlevania: Harmony of Despair kan anbefales

Sådan der. Så fik jeg sgu klaret det sidste chapter sammen med nogle andre herinde fra, i Castlevania: Harmony of Despair. Det spil er bare i orden.

Det er skidefedt at være 4-5 mand (6 mand er selvfølgelig det mest optimale og sjoveste), eller kvinder for den sags skyld, der løber rundt og kæmper mod monstre. Og nej, det bliver ikke bare nemmere, jo flere man er. Fjenderne bliver lidt stærkere, men det er ikke det største problem - når man dør, bliver man til et skelet. Og dør man som skelet, ja så mister man 3 minutter ud af de i alt 30 minutter man har til at klare et chapter. Det kan hurtigt give problemer, især ved bosserne.

Alt i alt et skidefint spil. Køb det, men kun hvis du ved at du kan finde andre at spille med. Det er nemlig fantastisk ringe at spille alene, hvilket jo dog gør at det bliver en del anderledes end de mange andre Castlevania-spil.

Men køb det hvis du vil have et helt fint multiplayer-spil, hvor du kender nogen du kan spille det med. Og forresten, så er der ikke offline multiplayer af nogen art.
06-08-2010 - 05:47

Kan du det, kan du lade være

Hold op, og straks gjorde han det. Og straks gjorde du det - ikke sandt?

Hvis jeg sagde til dig, at du skulle stoppe med det vons, ville du så gøre det? Hvis du ville, hvorfor? Fordi jeg sagde det? Eller fordi du egentlig havde lyst? Andre mennesker kan bestemme noget for dig - men hvad der er endnu værre (eller bedre, alt efter hvordan man anskuer det) er, at en ordre kan forvandles til et forslag, og at det derved giver en illusion af et valg.

Valget er der sådan set også, men det er kun dig selv der har det - den anden person håber selvfølgelig på, at du vælger det vedkommende gav dig til kommando til. Det er måske udadtil en ganske simpel logik, men oftest vil det faktisk være vendt rundt. Hvad nu hvis jeg sagde til dig, at du skulle fortsætte?

I det tilfælde ville du måske tænke over, hvad det egentlig var, du havde gang i. Og hvis du gjorde det, ville du måske stoppe - men tænk nu hvis jeg rent faktisk gerne ville have, at du fortsatte. Så har vi et kommunikationsproblem.

Derfor; sig altid hvad du mener. Det er nu engang det bedste.