Giluc's blog
25-04-2011 - 14:10

Virtuel voodoo op i din og min røv

Og det mener jeg selvfølgelig overhovedet ikke. Det ville jo være vammelt! Det skal ikke op i røven, men det er godt nok alt for skørt!

Virtuel voodoo. Og så tænker du ok. Men hvad er problemet! Og det er dét, der er hele pointen. Der er ikke noget problem. Lad os nu antage at du udfører voodoo. Måske ikke lige nu, eller her i aften. Men i morgen måske. Eller hver onsdag foran bålet ved spejderhytten. Der falder det dig måske ind, og så tror du måske også på at det virker. Måske. Men det er ikke lige til at vide - for når voodoo'en rammer, så rammer den voldsomt hårdt. Det går lige gennem hud og kød. Direkte ind til knoglemarven. Og så siver det ud. Det siver langt langt væk, og det nu forkrøblede menneske folder sig sammen til en kugle. En kugle af død og ødelæggelse. Du må under ingen omstændigheder gå tæt på den.

Og det er faktisk essensen af voodoo. Så det er nu, at du spørger! Det der virtuelle voodoo. Hva virker det eller hvad! Og det er det jeg ikke forstår. Fordi. Hvorfor er det, at det ikke skulle virke. Hvad står i vejen for det. Det burde jo virke. Ja? Det er jo ligesom normal voodoo. Men virtuelt. Og det kan vi slet ikke kontrollere. Eller hvad.

Hør lige engang Jakob, jeg fatter altså ikke noget af det her. Giv mig lige lidt at arbejde med gider du! Nå. Ja okay. Ja. Ja okay. Okay det siger vi så.

Kender du det der med kædebreve? Ja det er simpelthen noget værre møg. Puha.

Sådan, var det bedre! Ok. Ja det tænkte jeg nok. Yes. Vi ses. Hey.
20-04-2011 - 23:19

På med knickerserne... Knickerserne?

Ja hvad hedder knickers i bestemt flertal egentlig. Jeg ved det ikke. Men lad os sige knickerserne.

Tjek mit Xbox Avatar ud - det har fået knickers på! Det har jeg også. Jeg er glad for knickers, og det er en dejlig beklædningsgenstand. Jeg satser på, men uden at satse alt hvad jeg ejer og har, at jeg kommer til at gå med knickers fra nu af, og så til engang i slutningen af efteråret. Altså lige udover hvis jeg skal svejse eller noget - så kan det være en kende for upraktisk med knickers.

Men jeg er glad for princippet. Det er ikke shorts, det er ikke bukser, men noget helt unikt. Og det er fandeme rart at gå med knickers. Jeg ved ikke med jer, men mine knickers er ret løse i det. Så kan man bare tage dem af og på, af og på, af og på. Og de sidder dejligt.

Kan du lide knickers! 
08-04-2011 - 10:42

Vinteren har landet

Det skete lige med det samme. Wauw! Og så var alting koldt. Og det var hvidt. Det så lyst ud, men det var voldsomt, og bestemt ikke positivt. Så gik de videre som om intet var hændt, men det var slet ikke en spor smart ting at gøre. Bilerne har endnu ikke vinterdæk på, så de må bøje sig i støvet. Eller snarere sneen.

Og så var det jo at jeg faldt over Rollators blogindlæg. Jeg ved simpelthen ikke hvad jeg skal sige. Det er smukt og banebrydende, det er skarpt og fremtonende. Jeg befinder mig i en hvirvelvind af glæde, begejstring og forbløffelse. En dejlig suppedas og et overskud af energi befinder sig i mine blodbaner.

Når de hopper så svinger de hurtigere end nogensinde, og du må under ingen omstændigheder undervurdere deres hastighed. De kommer hurtigere end du tror, og når de kommer, så går det vildt for sig. 
07-04-2011 - 08:19

Lad os sige beton

Og så er det bare fuldstændig ligegyldigt! Og du må gerne komme forbi, og du må gerne snakke alt det du vil. Jeg er flink, og jeg vil hjælpe - men du må ikke mishandle nogen. Og da slet ikke mig! Og det kan de ikke lide, de hopper endda højere end du overhovedet tror! Du undrer dig måske, en undren i de dybeste nuancer af sort, en undren som du ikke umiddelbart og ved egen hjælp kan slippe fra.

Måske vi bare skulle være venner, fordi når alt kommer til alt, så vinder de. De vinder i det lange løb, det må du ikke tage fra dem! Hvis du prøver så kommer de og tager dig, dit hus, dine venner, din familie, din hund, og din Xbox. Så kan du sidde helt alene på en betonblok og nyde livet. Men hey, hvis du nyder det, så er det vel fint? Overhovedet ikke. Det er noget værre lort, og jeg vil gerne have at du lader være.

Det er beton og det er benhårdt! Det er ikke spor sjovt, og du må gerne græde. Jeg er flink, og jeg kan sagtens snakke i mange timer. Jeg er glad for at snakke. Og jeg vil gerne bede dig om at være flink mod folk. Og du må simpelthen ikke mishandle dem... det kommer der intet godt ud af. Nå men vi ses vel nok, hej hej.
02-04-2011 - 18:48

En aprilsnar, det var det

http://blogs.xboxlife.dk/giluc/8191/jeg-kan-give-dig-gratis-chips.html

Ja det var bare en aprilsnar. Jeg er ked af det, hvis du troede på det. Men der er altså ingen chips at skaffe - i hvert fald ikke fra mig. Ha' en god weekend. Jeg tror nu nok den bliver i orden, et dejligt vejr det er udenfor, og en dejlig bøf det her er.
01-04-2011 - 08:23

Jeg kan give DIG gratis chips

Og de er helt gratis. Og sådan er det bare. Ingen forpligtelser, ingen skjulte afgifter - bare friske dejlige chips. Hjemmeskårne og hjemmebagte. Fyldt til randen med kærlighed, og en smagsoplevelse der nok skal sende dig og dine smagsløg en tur rundt om både Lille Bjørn og Store Bjørn, Orion og Karlsvognen. Til slut får du en tur rundt om Nordstjernen, og det skal du virkelig være taknemmelig for. Det er ikke alle der får muligheden for at kigge ned på Jorden fra Nordstjernen... Ja ikke engang rummet!

Og du må gerne tage en ven med. Men jeg vil bare gerne have, at du tager mine chips seriøst. De er lavet med al min vilje, al min kærlighed, og al den kraft jeg overhovedet kan præstere. Det er fantastisk og fabelagtigt, en resolution men alligevel en revolution. Jeg er glad hvis du siger ja, og jeg vil med kyshånd acceptere dig. Du må gerne tage mine chips, og du må spise dem må du. Bare skriv en kommentar, så sender jeg gratis chips til dig.