Giluc's blog
05-09-2010 - 15:18

Jeg tror at Duke Nukem Forever bliver helt i orden

Hej. Som så mange andre, glæder jeg mig lige nu rigtig meget til Duke Nukem Forever, efter at det kom frem at det nu endelig ville blive udgivet. Hold da helt op, det havde jeg helt ærligt ikke forventet.

Det er jo lidt af et dilemma. Hvis spillet var blevet udgivet tilbage i... Ja for ca. 10 år siden, så var det nok blevet en rimelig stor succes. Problemet i dag er, at man ser på Duke som en legendarisk figur, og man kan selvfølgelig ikke undgå at elske ham - og derfor ligger landet ganske enkelt således, at spillet med garanti ikke er lige så godt som så mange andre lignende spil, desværre.

Jeg tror, at spillet bliver delt ind i baner. Dette er en ting vi også ser i dag, men jeg tror slet ikke at det bliver på samme måde, og det bliver derfor nok ret unikt. Så kan man jo også diskutere de efterhånden noget uddøde one-liners, der jo bestemt er ét af Dukes kendetegn, og om de stadigvæk er sjove. Det er de helt sikkert ikke, men de er stadig legendariske, og skal nok stadig bringe et smil frem.

Spillets onlinedel bliver nok heller ikke noget ekstraordinært, men det lyder som om at de virkelig vil gøre en del ud af det - og derfor tror jeg da også det bliver sjovt, bare ikke noget vildt og nyskabende som man ikke har set før.

Alt i alt tror jeg, at Duke Nukem Forever bliver i orden, og det skal da nok helt sikkert være et af de spil jeg skal have 1000/1000 i.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.