Giluc's blog
12-09-2010 - 19:50

MAD, NØJ

Det er tid. Og det er mad. Mad = tid.

Jeg har hørt at de siger, at det smager godt. Men hvis du nu kan spise urene så kan det være at du skaber det. Du ved det = uendelig tid. Og med tiden får vi mere mad. Så du har din tid = mad forhelvede. Vil du havde mad? Jeg kan godt li' mad.

Nej hallo, jeg vrøvler bare. Okay, bare glem ovenstående. Det gav ikke nogen mening og jeg er ikke ligefrem stolt af det. Jeg håber du kan acceptere min undskyldning. Men jeg kan altså stadigvæk godt lide mad.

Mad er pissegodt. Det er lige meget hvad det er, sådan næsten. Jeg fik lige noget fetaost (eller salatost som det jo skal kaldes), men ikke i tern, forhelvede det var godt. Og jeg er bare normalt ikke særlig vild med feta, så det var virkelig ekstraordinært fedt. Og fandme om der ikke også lige faldt noget kød af. Kylling og oksekød. Forhelvede det lort smager kraftedme godt. Nøj manner det er så fedt.

Pestokartofler. Har du prøvet det? Det smager ikke af andet end normale kartofler. Det her var så lige aspargeskartofler - det er bare det bedste. Totalt faste og smager ad helvedes til godt. Hvis du skal lave mad så lav det. Lav det og drik mælk til. Forresten så husker jeg for det meste min D-vitamin pille. Den giver 5 gange "anbefalet daglig tilførsel", så jeg tror det er godt nok.

Forresten, mad er ikke = tid. Fordi hvis man bestiller en pizza. Så er det bare det bedste. Hej.

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.