Giluc's blog
29-01-2011 - 00:11

Ny frisure

Sådan. Så blev mit hår klippet. Hvorfor? Fordi jeg er i sommerhus. Med en håndfuld fra klassen. Vi er vilde. Vi lever det vilde liv - og vi overlever. Bajere og bacon, nachos og Age of Empires II. Hvordan ser mit hår ud? Lidt ligesom Jays fra Jay and Silent Bob i den første Clerks-film. Sådan.

Jeg kom på en god historie. Samuel L. Jackson er sejere end kæmpestor hvid haj med solbriller. Og det ved alle - men hvordan mødtes de? Over en pose chips og en bajer. Og det var sådan de mødtes og diskuterede alt det essentielle i vores liv.

Hvordan har I det ellers? Jeg har det skidefedt. Og jeg skal nok dele billeder af mit hår, når jeg lige kommer hjem... Ha' en go' weekend! Edit: Her er billede:


oh yeah
21-01-2011 - 19:53

Xbox Live gamer picture

Hey guys 'n gals. Hvad synes I om mit gamer picture?!

Mvh.
Luke

Ps., den her stribe er godt nok også dum.
14-01-2011 - 10:33

Min mund er pumpet med bedøvelse

Fandeme ja. Bedøvelse. Jeg troede bare jeg skulle have lavet ét hul, men fandeme nej. Tre sprøjter blev det til - i hele munden. Ingen lattergas til mig. Fuck det lort - giv mig nogle sprøjter, så er jeg glad og tilfreds. Hvor mange huller har jeg fået lavet? Alt for mange. Sådan fungerer det. Tænderne er noget værre noget.

For øvrigt, er der nogen der forstår denne tegneserie? 


08-01-2011 - 22:13

Borderlands tjo jeg skriver lidt

Du skal indtaste en overskrift.
Du skal indtaste noget indhold.
Du skal vaske dine hænder.
Du skal børste dine tænder.

Find to fejl.

Okay. Ovenstående, minus fejlene, kom da jeg trykkede enter. I overskriften. Tak. Tak fordi at jeg bliver bedt om at indtaste en overskrift. Tak fordi at jeg bliver bedt om at skulle indtaste noget indhold. Der står dog ikke hvad for noget indhold. Og faktisk lyver jeg. Jeg bliver ikke bedt om det. Jeg bliver beordret til det. Sådan er reglerne.

Hvis man vil oprette et blogindlæg, så skal man følge reglerne. Hvis man ikke følger reglerne, så får man ikke lov til at komme med indenfor. Man bliver holdt ude. Ligesom havenisserne. De har det ikke sjovt her i frosten. De står udenfor. Og udenfor er der koldt. Og skideglat. Jeg var ude i morges, og det var glat. To skridt. Ned på jorden. Op igen. Tre skridt. Ned på jorden. Op igen. Hjemad og indenfor. 

Så gik jeg indenfor. Og det var på sin vis fint nok. Jeg spiste noget stegt oksekød og noget chokoladebudding med flødeskum. Så gik jeg ind og spillede noget Borderlands. Jeg havde en dreng på besøg. Han skred ikke lang tid efter. Han kunne vist godt lide spillet, dog. Så gad jeg heller ikke spille længere.

Jeg er for øvrigt i gang med at skrive en længere tekst (maks. 1000 ord eller noget). Men jeg gider ikke lægge et preview ud. Det kan der umuligt komme noget godt ud af! Go' weekend til jer allesammen.