Giluc's blog
31-05-2011 - 15:31

Og så lige med ét - puf!

Og med ét. Væk i det sorte, og væk fra alting. Synker ned i det uvisse helt anonymt - men ej forglemt.

Værdsætte, respektere, forstå og formidle. Nøgleordene der skal bruges i denne sammenhæng, de nøgleord der for dig er det allervigtigste. Måske noget af det eneste du har, måske noget af det eneste du får. Men også kun måske - for uvisheden er en tung byrde, der kan virke let at løfte. Man lægger sjældent mærke til den, men når visdommens stærke og lynhurtige uppercut kommer brasende fra neden og pløjer gennem dit forsvar og dit sind, så bliver du overrasket. Og det er måske på præcis dette tidspunkt at du vil forstå, hvorfor du har tabt.

Det er faktisk ikke så kompliceret som det måske lyder. Det betyder blot at vi alle er født til at tabe. Men man kan vælge, hvis man altså vil, at leve for at vinde.

Og det er nu engang det vigtigste. Der er intet galt med at være rød som blod, og lidt rødlighed skal der da også til. Men det er ikke det samfundet har brug for. Det er ikke det vi som individer har brug for. Det er alle de gamle, de gammelkloge, der vil have den slags! Og de elsker det! Mange af dem, i hvert fald. Men de kommer også fra en helt anden tid, så det er ikke noget vi behøves at forstå.

Jeg har før ytret at jeg er glad for strømmen, og at det er en god idé at følge med den. Men jeg har også på det groveste ytret, at vil du være en champion, en superhelt, ham idolet som alle de andre ser op til, så bliver du nødt til at stikke hovedet ovenvande, kigge dig omkring, og tage din beslutning. Og beslutningen er langtfra nødvendigvis at svømme mod strømmen. Du kan jo, hvis det er den slags du altså er til, også vælge at dykke ned på bunden. Helt nede på bunden vil du måske finde noget endnu mere værdifuldt - men det kan også være at du ikke finder noget. Det er bare vigtigt at huske på, at dykker du nedad, så er du ude af syne, og der er ingen der kan se hvor du er. De kan håbe på at du kommer op til vandoverfladen igen, men det er umuligt at vide på forhånd.

Noget der er meget vigtigt at finde dernede, dog, er en stor forsyning ilt. Ellers vil man blot dø.

Dedikeret til poulx/tolvzombier
31-05-2011 - 01:35

Jeg er en yderst vigtig person

Hej! Jeg er en yderst vigtig person. En very important person. Også kaldet VIP.

Og nu er det at du tænker: Hvorfor siger du det, og, endnu vigtigere, hvordan ved du det? Jo nu skal du se. Det sker at man laver en kommentar her på siden. Og når man gør det, så sker det, blot fra tid til anden, at man kigger på kommentaren bagefter. Så kan det være at man trykker på den smukke blyant, og redigerer kommentaren. Det kan også være at man går totalt America's Got Talent og sletter skidtet! Men nogen gange så sker det dog at man bare kigger på den. Bare kigger og lægger mærke til hvad der egentlig sker for kommentaren. Og så så jeg det!

Sådan lige til højre for mit navn. Der står der noget, noget vigtigt som jeg har set før. Bare ikke ved mit eget navn. Der er en guldstjerne, en flot en af slagsen tilmed. Men mere vigtigt, så står der VIP. Det betyder med andre ord, at jeg er vigtig. Jeg er ikke bare vigtig, jeg er meget vigtig. Yderst vigtig! En yderst vigtig person på Danmarks største Xbox & Xbox 360 community. Måske ikke den allervigtigste, men immervæk en vigtig person. Og det er mig en stor ære! Men jeg vil egentlig bare gerne vide én ting.

Hvorfor?!

Edit: Okay, jeg har fundet ud af det. Næsten i hvert fald. Fortvivl dog ej, jeg er stadig beæret!
30-05-2011 - 16:53

Kvinder i reklamer

Goddag. Okay jeg så en reklame her for lidt siden, en reklame for Punkt-1. En fin reklame, og en reklame som jeg fik noget ud af. Men så skete det at de snakkede om en elektrisk barbermaskine. Sådan en ganske fin en. Og den så også god ud. Men så var det en kvinde der læste navnet og prisen op. Og du må altså ikke misforstå mig! Der er ikke noget galt med kvinder. Men det lød altså mærkeligt. Tænk over det! Det er altså ikke så tit man hører det. Så jeg blev forvirret. Nu kan jeg slet ikke huske hvad den kostede! Kunne ellers måske godt have brugt den.
24-05-2011 - 09:51

Jupiters måner - og det er de bedste i verden

Men alligevel ikke altid. For når det sker at man måler, så får man de konkrete resultater. De resultater der skal anvendes i alleryderste nødssituation. Det er vigtigt, at man ikke går for meget i selvsving over sine fuldstændig perfekte grafer! I stedet må man fatte sig i korthed, slå koldt vand i blodet, og slappe helt og aldeles af. Det er ikke for ingenting, at månerne roterer. De ved at DU vil have dem, men de ved ikke hvorfor.

Ved månernes konstante rotation kommer vi til at stå ved en skillevej, og vi må bestemme os for hvilken retning vi vil tage. Men der er én ting vi umuligt kan undgå, og som vi altså under alle omstændigheder må affinde os med, hvadend vi kan lide det eller ej. Vi kommer til at snurre rundt. Vanvittig hurtigt, tilmed.

Du må hellere end gerne måle løs. Og du må også gerne skrive det ned. Men lad nu være med at bliv  ekstatisk over resultatet. Jeg tror at vi allesammen ville få det meget bedre, hvis du kunne finde ud af at slappe lidt mere af. Og månerne.
17-05-2011 - 18:23

Eksamen i kemi

Ok. Jeg skal kun op i én eksamen i år. Kemi. Og det er jo ikke så skidt. Jeg har det på B-niveau, et niveau der ikke kræver det helt store, men et træls niveau, fordi jeg hader kemi. Eller ikke direkte hader - jeg er bare en kende ligeglad med faget. Men det skal jo nok gå helt snild - én eksamen er til at overkomme. Jeg skal dog ikke på noget tidspunkt lægge skjul på, at jeg hellere ville op i fysik, eller teknologi (de eneste to andre jeg kunne komme til eksamen i), men det er ok.

Hvis du går på gymnasiet/handelsskolen/htx har du vel også fundet ud af hvad du skal til eksamen i - hvad er det?! Er du glad for det?! Fortæl mig alt om det i kommentarene herunder... jeg lover at jeg læser dem.
03-05-2011 - 15:04

Jeg kan ikke lide at lyve

Og han sad der og rokkede som en værre jubelnar. Der var slet ikke noget jeg kunne gøre ved det! Jeg blev ved med at sige til mig selv, at det nok skulle gå over. At han nok skulle blive træt på et eller andet tidspunkt, og finde på noget bedre at give sig til. Men ak, jeg tog fejl. For det handler jo slet ikke om at rokke - enhver idiot kan finde ud af at rokke. Det er jo hele essensen bag. Og jeg forstår slet ikke at han gjorde det i en stol! Fortæl mig, hvad er formålet. Og jeg vil på ingen måde have svaret på skrift. For jeg stoler ikke på papiret! Snak til mig, og vis mig, at du mener hvad du siger! For hvis jeg ikke kan være fuldkommen sikker på at vi forstår hinanden, så bliver jeg nødt til at gå. Jeg kan overhovedet ikke klare hvis du lyver for mig. Det er derfor jeg aldrig lyver. For så kan der simpelthen kun ske det bedste. Ærlighed varer længst, som det gamle ordsprog siger. Og gud hvor er det rigtigt. Tag det til efterretning, og tro på hvad jeg siger. Mon ikke, du kommer til at se, meningen.

Og det er så nu at du går din vej og gerne kommer igen. Men bare gå lidt, bare i et lille stykke tid. Næste gang, så fortæller jeg om maskinen.

Ok var det fint Jakob. Ja, det tænkte jeg nok. Ja. Jo. Ja. Jae, altså- jo. Nej, selvfølgelig ikke. Åk! Jeg kan sagtens gøre det bedre. Hold nu op!!!

Jeg vil gerne pointere. Det næste spændende kapitel kommer før jul. Og jeg lover at det kommer i maj. En dejlig måned fyldt med glade mennesker! Og jeg er rigtig glad for det du siger, for jeg kan faktisk godt lide dig. Så derfor vil jeg gerne have at du virkelig tænker dig godt om - for så vinder vi. Sammen, du og jeg. Også andre, men i hvert fald os to.

Ok så var det vist perfekt hva. Og ja det var det bare. Ja nemlig! Jeg er glad for det. Ja, lige præcis. Okay det synes jeg vi skal. Og så siger jeg tak. Ja det er godt du, hej ;-)