Giluc's blog
21-09-2010 - 18:33

En kæmpestor hvid haj med solbriller

Så fik Xboxlife nyt design. Det er godt, kom så! Det er forkert at spekulere, den syvende dag opstod han fra de DØDE. "Bær hinandendens byrder; således opfylder I Kristi lov"

Hvad betyder det? Det er enkelt. Det er ikke særlig svært at regne ud. Det handler om vilje og det vigtige der hører med. Fordi nogle gange så går det ikke - hvis du hamrer DESIGNET ned så dør han. Jeg mener selvfølgelig "det" men det er svært at anskue.

Derfor er du et nu blevet tid til Bibel citater fra Biblen (en rigtig god bog. Er ikke færdig med den endnu)
"Det folk som vandrer i mørket, skal skue et stort lys" hvis du er alene så frygt ej. Du vil se lyset, og det vil skinne for dig. Det vil skinne på dig og du vil elske det. Det vil være det bedste der sker for dig. Du skal ikke være bange for mørket, bare være glad. For lyset kommer, og det vil komme, og du ved det fordi Biblen siger det. Værsgo tag den småkage.

Det som Biblen siger er måske ikke sandt. Men det tror jeg egentlig ikke helt alligevel.
"Gør mod andre mennesker sådan, som I vil, at de skal gøre mod jer!" 
Det går helt fint uden at gøre det! Hvis du nu har læst et andet blog indlæg jeg har lavet, så vil du vide at min holdning er, at du bare kan hade alle uden at de skal hade dig. OG HEY. Jeg tror jeg siger sandheden. Men jeg er ikke Gud.

Jeg smutter, skal have nogle M&Ms. Fuck det er godt.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.