C.C's blog
12-01-2011 - 22:22

xboxlife.dk lidt en familie... Monkey'en reflektere

Først vil jeg lige sige tak til Competa som er inspirationen bag dette blog indlæg. Det er han netop med en kommentar som han postede til blog indlæg fra hyggen. Competa skrev således:
Jeg foretrækker faktisk at blogge herinde i steden for et større site, som er mere egned til det. Hvorfor? Det er vel man på en måde ''kender'' folket herinde, og deres væremåde og holdninger.

Der slog mig egentlig, at Competa havde ret, og når jeg tænker over så vælger jeg også at blogge her på xbl af den grund.

Vi er sgu lidt aller en familie, eller det er måske et stort ord at bruge. Men alligvel, vi kender jo lidt hinanden. Jeg synes hvertfald personligt at mange herinde fortæller en smule åbent om deres liv, nogle mere end andre. Altså vi har en som Hyggen som gør meget ud af det, og så har vi nogle som er mere moderate. Men på en måde så er det egentlig meget fedt, jeg oplever at jeg på en eller anden måde for mere forståelse samt repsket for brugeren bag profilen. Jeg kan da også ærlig indrømme at skulle jeg møde en bruger herinde fra, så var der nok nogle jeg kunne give hånden, og sige at dem har jeg respekt for, mens andre ikke vil trække min store opmærksomhed.

Men hvorfor er det egentlig at mange er mere åbne på nettet, som for eksempel på forum som xbl? Jeg tror det ligger til grunde i at det er bare nemmere, at læsse sit positive, og negative dele af her på sitet. Altså man skal ikke stå til ansigt til ansigt over for en masse mennesker, og folk herinde tager for det meste tingene meget pænt. Har for eksempel ind i mellem benyttet mig af "Jeg har haft en dårlig dag tråden", og det er jo faktisk ikke fordi det er så tosset.
Hvad tror du ?


Men anyways, jeg synes xbl og brugerne skal forsætte deres nuværende stil. For xbl er et meget godt forum, og jeg synes det er et herligt sted. Ind i mellem har vi nogle negative opstød, men pyt med det. For med glæde kommer sorger. Men herinde er det, for det meste positive ting ;)

Over and out.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.