C.C's blog
04-04-2010 - 18:10

Modern warfare 1 i stedet for Modern warfare 2 ?

Et skud sidder velplaceret i knolden på mig, og jeg er færdig. Men dog ikke ret længe, for som altid spawner jeg igen og atter klar til at kæmpe mig igennem Westland. Eller det tror jeg, for i lige det jeg er spawnet bliver min ellers så kampklædte soldat skudt til hvad der minder om 500 gram oksekød, velsmurt med et lag marinade af en AC130 som kredser rundt.

Jeg når enlig ikke rigtig af opleve mere i westland efter det kill, for hver eneste gang jeg spawner så det enten i pawelow eller AC130 som skyder mig ned. Så bliver det ved, indtil hele spillet afbrydes af den så folkekærlige tactical nuke.

Tilbage sider jeg med en eller anden form for en følelse af vrede, vreden over at man ikke når at spille ret meget før man ender med at dø, og man bliver ved. Man har ikke chance overhovedet for at gøre noget ved alle de overpowerede ting i MW 2, så lettere vred smider jeg spillet på hylden.

Bliver så her til formiddag enig med en buddy om noget private Modern Warfare 2, men vi vælger dog det gamle, så vi kan få ekstra med som ikke har det nye.

Min vreder forsvinder enlig hurtig, og vi ender hurtig med at gå online. Og det er her det enlig slår mig, det gamle Mordern Warfare er efter min mening nåede bedre end det nye. Det er så langt mere simpelt, der er ikke hav af overpowerede ting og hjælpe midler.

Det hele virker bare så meget bedre, og mere underholdene. (Ikke det at MW 2 ikke er underholdene) men det kommer bare ikke i nærheden af sin storebror. Banerne er altså også IMO bare lige 110% bedre end dem i MW 2. Synes dem i MW2 bare ikke passer til det action krigsspsil som Modern Warfare 2 er.
Der er simpelthen alt for mange steder man kan campe, og enlig bare sidde og vente på modstanderen, som man enlig aldrig kan vide om er bag en, fordi at spawnsystemet i MW 2 virker af lort til IMO.

Jeg siger ikke det nye Mordern Warfare er et mega dårligt spil, men det har bare så mange nitter som enlig ikke burde være der. Men anyway, jeg spurgte mig selv om enlig ikke at det gamle Mordern Warfare var noget bedre end det nye, og det måtte jeg sige ja til. Så i stedet for at spille det nye, sider jeg og hygger mig i det gamle.

Over and out
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.