C.C's blog
20-01-2009 - 20:21

Endnu et blog indlæg

Beklager overskriften til denne blog, kan bare ikke finde på nogen.

Ja så indtræft dagen endlig, Barack Hussein Obama flytter nu ind i det hvide hus. Her hjemme hvor jeg bor, er jeg den eneste der fuldte med, idet er at jeg nok eneste der er politisk interesseret.
I skolen blev også fejret, ihvert fald i 9.X hvor jeg går.
Her fik vi flødeboller som skal symbolisere Obama, det symbolisere dog kun gratis mad for undertegnets vedkommne.
Jeg ser frem til at Obama skal være præsident, han har evnen til forbedre USA's tilstande. Men dog skal man huske på at han stadig skal lytte til kongressen, så han er altså ikke nogen Messias. Men jeg ser aligevel frem til ham som præsident.
Men jeg må også indrømme at jeg grøn af misundelse over ikk være i Washington D.C og være med til gallafest, det hænger nok sammen med at jeg vil være hvor det hele sker. Men sådan er livet. Dog håber jeg mest på at Obama får USA med på en klima aftale i København. Og han i det hele taget for USA med på at være mere miljøvenlig. Men så heller ikke mere om Obama i denne blog. Han får rigelig opmærksomhed i medierne.

Ugen begyngte godt med midderligtidelig fritidsjob i Skousen, så nu kan der enlig komme lidt penge på kontoen. Fredag var også en dag med tommel op, et par gode timer i samfundsfag, et 12 tal i termins læseprøven, pizza til aftensmad og jeg var sammen med min bedste ven. Og da jeg aligevel var ved min mor(mine forældre er skilt) kunne jeg ligeså godt tage med min xbox 360 med. Så kunne jeg komme på xboxlive og game. HVilket jeg også gjorder da jeg kom hjem fra min ven kl 4. Den blev 7 om morgen inden jeg gik iseng, godt det ikke blev opdaget. Min mor har normalt ikke noget imod jeg er længe oppe, men tror nok 7 havde været i overkanten.

Vågne næsten morgen kl 11,30  jeg kigger lidt rundt på mit værelse som er helt rent, modsatte kan man sige om mit værelse hos min far. Jeg mærkelig tydelig jeg er ør i hovdet, hvilket nok højst sandsynlig skyldes mangel søvn. Men jeg gider ikke at ligge mere så op med mig.
Jeg kommer endlig ud i køkknet, hamrende træt. Jeg kigge rundt, der er ikke nogen, hmm det var mærkeligt. Jeg bevæger mig ind i stuen, her er også tomt, og efter en hurtig search af huset viser det sig at der ingen hjemme. Finde et note på køkkenbordet hvor der står at de er kørt til Svenvborg, dejligt.! Jeg får mig lidt sent morgenmad, og begynger at spille lidt Guitar.
Jeg beslutter mig for at tage ind til Odense central bibiolotek, så efter at have sat mig lidt i stand stiger jeg op på hjernhesten og cykler ind mod Odense. Det sædvanlige kedelig syn møder mig da jeg kommer nede fra havnen og op imod Odenses gågader. Lange endeløse bilkøer hvor folk holder i meterlange køer. Jeg bander Odense Kommune langt væk i helvede for at fokusere på ligegyldige projekter som Arena Fyn, og en skide motions legeplads i Odense, og om at rive en skole ned. Men værst af alt, at prøve at gøre Odense til noget det ikk er, en morderne handels og kultur by. Promadebyen i Odense skulle give startskudet til en "nyt" Odense. Men det blev ikke andet til et par kontor bygninger og nogle lejligheder. Hvilket typisk ligner Odense Kommune, de sætter så mange projekter igang uden det bliver til en skid.
De skulle gøre mere for at lette trafikken i Odense så vi kunne spare en masse CO2 på at folk ikke skulle holde i kø. Men det er Odense Kommune vi snakker om, så der sker nok aldrig noget.

Efter at have lånt et par interresante bøger vendte jeg snyden ind mod gågaden. Efter at have været i samtlige butikker hvor der drives spil vendte jeg om igen. For dyre priser som sædvanlig gør at jeg stadig fortrækker nethandel, og en butik som Eb games aka. Gamestop med deres elendige kundeservice gør det hele mere til grin.

Efter et godt aften måltid drog jeg atter over til min bedste ven, vi endte med at blive fire styks, Mig og Ham, hans kæreste og hendes venide. Vi valgte at bruge aften på se filmen Fighter, en udmærket film med god handling o.s.v. Man kan dog tydelig trække spor til engelsk film som jeg ikk lige kan huske hvad hedder. Men det er næsten samme handling, borset fra at i den engelske film er pigen mere til boksning. Men anyway, stadig god film, selvom det var sjovt at se danske skuespiller lave Jackie Chan moves.

Men weekenden betyd også premiere på wrestling i dansk tv, og så som hardcore wrestling fan skulle det bare ses. Det vidste sig at være en skuffelse,  da den var den korte 1 times version, så det var noget sygt gøgl.

Men ellers er der ikke meget at sige.
 
Over and Out

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.