Butcher's blog
06-03-2010 - 17:00

Måtte kapitulere

Ja så er jeg næsten igennem uge8. Det hele er blevet lidt forskudt, men måtte indse, at jeg ikke kunne holde mig til planen.

Som overskriften antyder, måtte jeg kapitulere i Tirsdags (d.02/03) og ty til noget proffesionel massage. Og nej, det blev IKKE intim massage, da det var konen som fandt en massør!?!

Det blev en massør/healer som tog sig kærligt af mine læg, og det gjorde nas.!!!! Har nu fundet ud af, hvordan helvedes ild føles, da det var snært på, jeg måtte græde. JA, en granvoksen slagter, på 34 år fik fugtige øjne.!!!!
Men min ben var så hårde, og mine muskelfibre så filtrede, at hun måtte gå rigtigt til den, i næsten en hel time. Jeeez!!!!!
Dernæst viste hun mig et par gode stræk øvelser, og sendte mig hjem.
Nåhh nej, havde lige glemt at hun også fjernede al den dårlige energi, healede min chakra, og ladede mine energi depoter op med positiv energi..  så det æ båre deili!!??


Men nu gider jeg snart heller ikke have flere probs med de ben. Så nu har det bare at være et overstået kapitel.

Tog idag så dag 2 i uge 8, og igen gik det fint. Det svarerede til (Gå:Løb) 2:9:2:8:1=22 min. motion (INKL. 17 MIN. LØB)

Kan efterhånden smage sejrens sødme, da den kun ligger 4 uger (og en dag) fremme. Det bliver bare så fedt at kunne løbe de 5 KM.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.