Butcher's blog
05-02-2010 - 20:46

Langsomt men sikkert!

Ja jeg fortsætter jo nådesløst på min færd, med at komme i bedre form. Er nu igang med uge 5, og det skal da lige fejres med et skema mere:

Mine skindeben er ikke mere et brændende smerte helvede, så rent faktisk er det en fornøjelse at komme afsted efterhånden. har ikke engang ømme ben efter en tur, det eneste jeg kan mærke, er, når jeg starter på at løbe, så værker stængerne lidt.. Men det slutter igen efter en 100-200 meters penge.!!

Så sagt rent ud af posen, så ser det rigtigt godt ud det hele. Er bare ved at være mega træt af at folk ikke kan rydde deres fortov for sne, og er da også vriklet rundt på anklen èn gang allerede. Det gjorde godt nok avs. Men som jeg plejer at at sige: "Smerte er en svaghed, som som forlader kroppen" eller: "En slagter bliver ikke syg...han dør bare"


En trist ting er der dog sket, og det er at min Running M8 er stoppet. Han kunne ikke holde til det med hans Urinsyregigt i fødderne. So god damn sad that is.!!!!

Har også fået udvidet min løbe garderobe lidt: Et par løbe-tights, en langærmet termo halløjsa, en Wind stopper og en hat samt et par handsker, da jeg ikke kunne styre min Ipod med de mega store luffer jeg havde på tidligere.!
Kan godt være at folk siger der findes så meget gejl i sports butikkerne, men hold da op, det giver sgu alligevel en forskel, som kan mærkes. Lækkert!!!!
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.