Butcher's blog
29-01-2010 - 17:41

Running M8

Midt i Uge 4, og det kører bare deruaf.!!

Skal i aften ud på 3:5:3:4:1 (Gang:løb) og det skal nok gå godt, er mere bange for på Søndag, da jeg føler det er der, fårene skilles fra bukkene. Der hedder det 2:8:5, og det er altså 8 Minutters løb.. *suk*

Indtil nu er det gået smertefrit og det har været dejligt på ALLE ture, og jeg satser da også på at gennemføre. Just gotta stick to the plan.!!!!!!!!!!


Skal så lige siges at jeg i Onsdags fik en "Løbe M8", og aftalen var at jeg så ville gå lidt tilbage i programmet, but nooooooo he says, og han næsten fejer det af bordet, og siger at han sagtens kan løbe de få skaldede minutter..
I onsdags hed det så 3:4:3:3:1, og efter 2 minutters gåtur, var han forpustet, og efter næsten 3 minutters løb, måtte han kapitulere, og gå. Han fulgte dog så, prustende og stønnende, med på de resterende intervaller OG han er klar i aften igen( dog mindre kæphøj, mærkeligt nok)..


Glæder mig umådeligt meget til forår, eller bare til minusgraderne er væk, og ikke mindst sneen. Det er bæ at løbe på ren is, eller 30 cm. sne. Er også blevet lidt forkølet, hoster lidt, og næsen løber, men der skal sgu mere end det til at smide mig af hesten.
Endelig en god ting ved at være så møg hamrende stædig :D
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.