Butcher's blog
09-04-2009 - 13:18

Kors hvor jeg dog hader min svigermor

Til at starte med vil jeg lige sige at dette IKKE er et enkelt stående udbrud - jeg hader virkelige min svigermor.!!!!!

Man kan altid komme med en "Hot eller Snot" liste, men det ville være en overflødighed af største karaktèr, da der ikke ville stå det mindste på "Hot" siden!!

Det kulminerede i går, ved aftensmad, da vi havde et par gæster samt svigermor til en lækker steg, med hvide kartofler og en god brun sovs og friske grøntsager. Det var hyggeligt, indtil hun begyndte at snakke. For det første så er hun halvdøv, har høreapperat, men fatter hat af at indstille det rigtigt, så det piver konstant og hun råber. Ikke nok med det så smasker hun noget så gevaldigt, og selvom jeg siger det til hende på en pæn måde, slår hun det bare hen med: "At hun da ikke smasker mere end andre gør"

Hun beklager sig konstant over sine andre børn (min kærestes søstre og brødre) over det ene og det andet. For det meste at der aldrig kommer nogen og besøger hende, og dertil skal der lige siges at vi og andre af og til kigger forbi, hvor hun dog ALDRIG er hjemme, da hun konstant er til banko og lign. ting..

Hun kommer konstant med åndsvage bemærkninger såsom at voksne mennesker ikke burde spille på spillekonsoller, da det giver dårlig indflydelse på børn (hvad fanden i hede hule helvede ved hun om det?????) og at næsten alt hvad der laves sammen med børnene, ikke var som dengang hun havde små børn.
Desuden burde børnene ikke se så meget fjernsyn osv osv.
Dertil skal lige siges at hun selv har opfostret 2 sociale tilfælde, som den dag idag, aldrig har haft noget arbejde eller nogensinde kommer til det. Og det skyldtes ene og alene dovenskab.!!!

Hun kører virkelig efter devisen: "Moral er godt, og doppeltmoral er doppelt så godt", og jeg er ved at gå amok!!!

Er sgu lidt ked af hvis folk syntes det er i overkanten, men havde lige brug for at lukke noget damp ud :D...

Hun er et uhyre ;

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.