S Dark's blog
03-05-2007 - 19:41

Spiderman 3

spiderman 3
Så er det i aften jeg skal i biffen og se premieren 1 dag før USA, jeg aner ikke om det ogs er før Dk, men det er før USA. Det bliver så vildt! Jeg har seføli tænkt mig at afsløre slutningen med detaljer som aldrig før! *muahahahahaar!* Ej okay, den må i seføli selv nyde, jeg glæder mig i hvert fald rigtig meget og jeg tror det bliver en af dette års fedeste film oplevelser, i blandt Pirates 3 :D

Anyways, er der andre der ser frem til denne film?
Guild Wars
Andre ting? JA!!! Det er ved at blive sommer her i Grønland! det er helt vildt så stærkt det pludslig går! Super lækkert med høj sol og længe aftener/nætter, endidere er der nu kun 6 dage til min fødselsdag + det er sidste skoledag om 8 dage B) Maj er altså altid bare en super månede - seføli ;)


God forår/sommer til jer alle!


Jeg har forresten også købt J.R.R. Tolkiens: Children og Húrin, til min overraskelse er den relativt let at læse, det er i hvert fald ikke det sværeste jeg er stødt på, men den er i hvert ogs rigtig spændende, bogen er i original sprog (dvs. engelsk) og formår at holde de mange skønne og flotte elver-ord der er i LotR (så langt jeg er nået i LotR-serien i hvert fald). Så jeg er godt tilfreds med mit køb og jeg er sikker på den vil gøre Tolkiens univers ære :) Jeg kan indtil videre godt anbefale dem til dem der er helt nye i LotR universet. Og dem der har læst LotR en mia. gange, det ved jeg seføli ikke, men det er god læsning :)

LotR
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her