Giluc's blog
01-04-2014 - 23:59
30-03-2013 - 10:29

Årh påske yeeeah!

Så! Er det påske. Dejlig højtid. Påskekyllinger overalt, og chokolade hvis man er involveret i noget gækkebrevshalløj.

 Jeg købte Assassin's Creed III her i tirsdags. Det er rigtig fedt. Er på 28 % completion indtil videre, og synes slet ikke jeg er kommet i gang endnu. Jeg er helt vild med at der er kommet skydevåben, da det godt nok gør at man hurtigt kan få dræbt en fjende, men det skaber også opmærksomhed. Personligt prøver jeg sådan lidt på at snige mig, men hvis det går galt så går jeg bare helt amok og slagter mig vej gennem det. Jeg glæder mig endnu mere til Black Flag, dog. Naval missionerne i 3'eren er fede, men det virker bare ikke som om at de virkelig tjener noget formål.

Nå! Men altså påske. Det er jo helt i orden, og ferie er altid godt. Nå nu skal jeg afsted, så jeg har ikke lige mere tid! Men skrive om meget mere kan jeg, dét kan jeg!

God påske!

31-12-2012 - 15:30

God nytårsaften

Ja så er det snart ikke 2012 mere. Og sådan er det bare. Der er ikke så meget vi kan gøre ved det. Vores tidsregning gør ganske enkelt, at det i vores del af verden om ca. 8,5 timer, hedder 2013. Utroligt, ikke sandt? Nej overhovedet ikke. Det er bare noget vi har bestemt.

Tænk engang hvis et år var to år. Tænk hvis vi i stedet for at forvente at kunne blive 90 år gamle, kun blev 45 år gamle. Hvor ville det være underligt! Nej overhovedet ikke. For det er bare noget vi har bestemt. Det skete i december at man kunne opleve 12/12/12 12:12:12! Jeg havde endda en kusine der fødte den dag, dog kl. 12:07. Rygtet lyder, at det blev trukket ud så længe som muligt.

Men nu skal I bare høre! Hvis det er så specielt! Hvis man gerne vil opleve det igen! Eller måske noget endnu mere fantastisk! Hvorfor så ikke bare lave sin egen tidsregning. Hvis man tager udgangspunkt i et døgn som værende ca. 24 timer, så er det sgu ikke så svært.

Hvad jeg prøver at sige er, er at et årstal bare er noget vi har opfundet... året 2012 og 2013 eksisterer kun, fordi vi har bestemt det. Men lad os da endelig fejre det alligevel - det virker måske bare en anelse fjollet at gøre det til noget specielt. Som Anden siger: En uge forinden der er jo sket et regulært mirakel! Der er Kristus vor frelser født! Sikke noget.

Godt nytår! 
24-12-2012 - 13:46

Glædelig jul

Hej!

Så blev det d. 24. december. En flot dag. En dag hvor man kan formå at stå op og se al den sne, der var der i går, ikke være der. Og så virker det altså bare jævnt ligegyldigt at have skovlet sne i indkørslen dagen før. Det tog en time. En hel time! En hel time af mit liv som jeg aldrig får igen. Jeg forstår det ikke. Sneen burde lige blive liggende bare et par dage.

Der er heller ikke noget i vejen for en hvid jul. Men som det gamle ordsprog siger: når vejen er hvid, kan du ikke nå en skid. Ja du må gerne bruge den. Men det er et eller andet sted også okay. Så er der ikke for megen hast og jag. Det kan alle blive stressede og forpustede over nu om stunder. Men alt i alt må vi bare se det i øjnene, og acceptere at det bliver som det er, og sådan er dét bare.

De sidste par år har julen ikke sagt mig så meget. God mad, kristi fødsel, gaveræs, og bomber af familiehygge. Bestemt ikke det værste man kan blive udsat for, men jeg synes ikke for alvor at det er noget vanvittigt ekstraordinært som jeg kommer helt op at køre over. Ikke forstået sådan at det bare skal overstås så hurtigt som muligt, men forstået således at hele essensen af den julestemning man nærmest blev pisket op i som barn, slet ikke er der mere. Det lyder helt trist, men det er det egentlig slet ikke. Det er helt okay, og mon ikke jeg stadig vil komme til at hygge mig stadig gevaldigt.

Gaver er også noget sjovt noget... idéen bag er flot, men man skal passe på, at det ikke tager overhånd. Personligt så er min strategi at finde en gave, som jeg ved at modtageren bliver glad for. Prisen er jeg fuldstændig ligeglad med. Nu må det endelig ikke opfattes således at jeg bare har oceaner af penge som jeg kaster efter gaver til folk - nej, i stedet mener jeg at det er fløjtende ligegyldigt om den ene får en gave til 350 kr. og den anden en til 160. Ellers kommer man hurtigt til at tænke for meget i kasser, og dét går ikke. 

Jeg har selv haft meget svært ved at finde ønsker, så jeg glæder mig til at modtage de gaver som folk giver mig - enten får jeg en million pullovers, eller også bliver jeg overrasket. Det glæder jeg mig til.

Nå, nu skal jeg ikke forstyrre mere end højst nødvendigt. Jeg har en laaang juleferie skal jeg sige jer - helt indtil d. 7. januar. Herligt, herligt!

Glædelig jul allesammen - og hvis ikke vi snakkes ved inden da, godt nytår! 
11-11-2012 - 03:53

Hey hvad så mand

Og det sker bare!

Nå okay men hvordan går det så?

Her går det fint, ingen kvaler. Søværnet er et dejligt sted. Lige nu kan man bare gøre hvad der bliver sagt, men forhåbentlig det ender med at være omvendt. Det skal nok gå det hele. Det tror jeg i hvert fald på. Men et godt sted, det er det. Anbefales til store og små.

Jeg får ikke læst så meget skønlitteratur for tiden. I stedet får jeg læst en masse biografier og/eller om skud, drab og eksplosioner. Det er ganske godt, og jeg kan lide det. Jeg tror jeg har læst alle offentlige bøger der er skrevet om Jægerkorpset (og det er alligevel noget af en bedrift - hoho), så det er jo meget godt. Frømænd er vist ikke helt så skrivelystne - men det går nok også. Det skal ikke være for åbent det hele.

Musik kan jeg stadigvæk godt lide. Efter at have skrålet på livet løs som shantyman ombord på Georg Stage, både blandt bølgernes brusen og på Finlands mest skumle beværtningshuse, bliver der hørt vældig med shanties. Ellers er jeg stadig ganske begejstret for Motörhead. Judas Priest, Queen og Kiss har alle fået en større plads i mit musikhjerte, så det er bestemt heller ikke dårligt. Kiss har i øvrigt lige udgivet en ny plade - den er supersvedig, tjek den ud.

Men nå, det blev jo ikke nær så mærkværdigt eller bizart som jeg havde forestillet mig. Men mon ikke det også går, der er jo tid nok.

Nå men det skal jo heller ikke være mig hele tiden, så hvordan går det så?