Giluc's blog
11-11-2012 - 03:53

Hey hvad så mand

Og det sker bare!

Nå okay men hvordan går det så?

Her går det fint, ingen kvaler. Søværnet er et dejligt sted. Lige nu kan man bare gøre hvad der bliver sagt, men forhåbentlig det ender med at være omvendt. Det skal nok gå det hele. Det tror jeg i hvert fald på. Men et godt sted, det er det. Anbefales til store og små.

Jeg får ikke læst så meget skønlitteratur for tiden. I stedet får jeg læst en masse biografier og/eller om skud, drab og eksplosioner. Det er ganske godt, og jeg kan lide det. Jeg tror jeg har læst alle offentlige bøger der er skrevet om Jægerkorpset (og det er alligevel noget af en bedrift - hoho), så det er jo meget godt. Frømænd er vist ikke helt så skrivelystne - men det går nok også. Det skal ikke være for åbent det hele.

Musik kan jeg stadigvæk godt lide. Efter at have skrålet på livet løs som shantyman ombord på Georg Stage, både blandt bølgernes brusen og på Finlands mest skumle beværtningshuse, bliver der hørt vældig med shanties. Ellers er jeg stadig ganske begejstret for Motörhead. Judas Priest, Queen og Kiss har alle fået en større plads i mit musikhjerte, så det er bestemt heller ikke dårligt. Kiss har i øvrigt lige udgivet en ny plade - den er supersvedig, tjek den ud.

Men nå, det blev jo ikke nær så mærkværdigt eller bizart som jeg havde forestillet mig. Men mon ikke det også går, der er jo tid nok.

Nå men det skal jo heller ikke være mig hele tiden, så hvordan går det så? 
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.