Giluc's blog
31-12-2012 - 15:30

God nytårsaften

Ja så er det snart ikke 2012 mere. Og sådan er det bare. Der er ikke så meget vi kan gøre ved det. Vores tidsregning gør ganske enkelt, at det i vores del af verden om ca. 8,5 timer, hedder 2013. Utroligt, ikke sandt? Nej overhovedet ikke. Det er bare noget vi har bestemt.

Tænk engang hvis et år var to år. Tænk hvis vi i stedet for at forvente at kunne blive 90 år gamle, kun blev 45 år gamle. Hvor ville det være underligt! Nej overhovedet ikke. For det er bare noget vi har bestemt. Det skete i december at man kunne opleve 12/12/12 12:12:12! Jeg havde endda en kusine der fødte den dag, dog kl. 12:07. Rygtet lyder, at det blev trukket ud så længe som muligt.

Men nu skal I bare høre! Hvis det er så specielt! Hvis man gerne vil opleve det igen! Eller måske noget endnu mere fantastisk! Hvorfor så ikke bare lave sin egen tidsregning. Hvis man tager udgangspunkt i et døgn som værende ca. 24 timer, så er det sgu ikke så svært.

Hvad jeg prøver at sige er, er at et årstal bare er noget vi har opfundet... året 2012 og 2013 eksisterer kun, fordi vi har bestemt det. Men lad os da endelig fejre det alligevel - det virker måske bare en anelse fjollet at gøre det til noget specielt. Som Anden siger: En uge forinden der er jo sket et regulært mirakel! Der er Kristus vor frelser født! Sikke noget.

Godt nytår! 
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.