C.C's blog
17-11-2009 - 19:05

17 november

Håber du på at en blog der omhandler valg, så må du gå igen. Du finder ikke noget her. Det eneste jeg vil sige ang. valg er, STEM PÅ SØREN CHRISTENSEN FRA BORGERLIGT CENTRUM, hvis du mener der er behov for en politikker som kommer i regionen for at udføre et godt stykke arbejde, i stedet for at bruge regionen til at promovere sig selv. Og stem på borgerligt centrum fordi de ser det som en ære at komme i regionen, og ikke som en selvfølge, og vil derfor gøre et godt stykke arbejde.

Og så ikke mere politik.

Men nu til noget andet, for det blevet den 17 november i dag, og det betød facebook entre på konsoller. Hvis man ser mine indlæg i forummet, så finder man hurtig ud af jeg ikke var vild begejstret over for facebook på xbox 360. Dette skyldes at jeg mener at siden facebook kom, så havde danskere sådan en utroligt trang til at fortælle om deres hverdag, og privat til alle. Bare se teenager piger. De har ingen grænser for at råbe op.

Nu skal jeg ikke komme at pudse glorie, for undertegnet her har selv facebook. Jeg bruger dog hverken til at promere min hverdag, eller mit privat liv med. Jeg bruger det nu mest for at dele med venner fra fester, og til at få fat i andre. Men for sjov skulle jeg lige hente det ned på min xbox 360, nu havde jo givet det hård kritik. Og jeg synes ikke man har ret til at høvle ting ned, når man ikke har prøvet dem først. Eller som man også siger, du kan ikke sige du kan lide det, hvis du ikke har smagt det.

Og jeg har stadig den samme holdning som altid, jeg mener at Danmark er ved at drukne i Facebook pladrer, og jeg bliver stadig sur som en i fanden hvis folk vil have mig med i et eller anden på facebook som farmville. Eller bare skal råbe højt om det i bussen eller hvor man ellers er. Men jeg må sige at det fungere godt på xboxen, det har super hurtig bruger-venligt layout, utrolig hurtig til at loade, og meget nemt at betjene generelt.

Og derfor synes jeg heller ikke det ser så urealitisk ud med en browser på xboxen, for det er sku gået fin med facebook. Jeg er ikke begejstret for facebook, men det skal nu have thumbs up for at virker meget godt på xboxen.


Over and out.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.