C.C's blog
29-07-2009 - 19:41

Spillelisten, (UPDATE)

Efter jeg har fået bestilt Assasins Creed 2 har i det mindste fået fjernet et spil fra listen, men med 3 nye så er loong way to go.

Efter at blive godt skuffet med 07'ern, valgte jeg at droppe fifa serien i lang tid. Har dog har haft 08'ern til låns uden at blive imporneret. Og 09'ern var jeg heller ikke så vild med. Men nu vil jeg prøve at invistere i serien igen, efter at det lyder til at EA har taget sig en smule sammen.


1'ern havde en meget god historie, og fin online del, hvilket gør at jeg helt sikker skal  have fat i 2'ern

1'ern var en mega succes hos undertegnet, så 2'ern skal selvfølgelig også erhveres. Så jeg kan komme med vidre den den gode historie som spillet rummer


Er fan af halo serien, så der er ingen diskussion


Spillede 1'ern da jeg var mindre, og har kun gode minder om det. Plus trailerne som har fanget mig fuldstændig gør at jeg bare skal have det. Og det er da heller ikke noget så fedt som en gammel ford fra 30'erne+ en Thompson og så bare hænge ud af sideruden.

     

Er wrestlingfan, så mere er der ikke at sige til det.


Seksløbere, cowboyhatte, heste, behøver jeg at sige mere.

 

    
Jeg temlig stor formel 1 fan, så det skal jeg også have.

 

    

 

Hørte så meget godt om 2’ern, og efter jeg havde prøvede demoen (2’ern) var jeg solgt. Valgte dog ikke at smide penge efter 2’ern, da jeg hørte et nyt var på vej.

 


 

Har altid være til RPG spil, som enten forgår i fantasiverden, eller middelalderen. Og efter de gode anmeldelser var jeg ikke i tvil.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.