C.C's blog
11-03-2009 - 16:29

Anmeldese af Wireless AdaptorJa som kom den endelig, min længe ventede wireless adaptor til min xbox 360. 473,63 kr. måtte jeg helt præcis slippe for dyret, selvfølgelig ville et kabel være billigere. Men den gamle er ikke så meget for at trække kabel fra første salen og ned i stuen hvor routeren står.
Så undertegnet måtte punge op, Men den kom endelig, hvilket jeg er glad for, for nu kan jeg igen spille xboxlive.


Kort før udpakning.


Efter udpakning

Den ser ikke ud af så meget, og det er heller ikke rigtig noget speciel, den vejer intet. Hvilket må vidne om at den er lavet af næsten 100 % plastik.
Den er heller ikke så stor, hvilket gør at den passer meget godt vis ens xbox står i reol eller noget ligende. Bag på xboxen er der tror gribehuller man kan sætte den ind i, så den ikke sidder og dingler. Hvilket er meget godt.
Det vidner dog også om at Microsoft har tiltænkt den en økonomisk rolle, en meget dyr økonomisk rolle.
Det er skuffende, for den burde enlig være indbygget i xboxen ligesom man har den i PS'3en.


Stor er den ikke

Adaptoren understøtte de fleste netværkformer som man har i de danske hjem i form af AB og G forbindelse, den uderstøtte desværrer ikke de nye N og Z forbindelser, hvilket er lidt skuffende. For det betyder en ekstra investering vis man har en ny router, da man så skal købe en gammel router.
Vis man står i denne situasion så burde kabel helt sikkert være foretrukket. Det er en langt billigere løsning.

Forbindelset mæssigt er det ingen kritik, min adaptor blive stille for en hård udfordring, for på første salen er der 3 andre adaptorer. En masse stykke murer, og tykt gulv.
Det er nogle af de ting som skulle slække på forbindelsen ifølge manualen, det har jeg dog ikke oplevet i mit tilfælde hvilket er dejligt. Så på det punkt skal ingen kritik lyde.

Når den skal opsættes anbefales det at man lige læser manualen igemmen først, og hvis man har gjort dette er den nem at opsætte.
Dog har den problemer med at finde vores router, jeg måtte fortage en manual søgning hvor jeg skulle skrive router navn ind, og lade en masse boske stå tomme. Man kunne godt tro at disse bokse skulle udfyldes, men de skal de ikke. (ikke mit tilfælde, men det kan jo varierer)
Og efter jeg trykkede ok, gik den igang med Test Live connection. Hvilket gik problemfrit, og så var jeg online.


Bag på xboxen

Alt i alt er adaptoren en dejlig fætter til sin xbox, den har en god antenne som giver en god forbindelse, samt har den mulighed for at streame Media Player 11 ting ned på xboxen fra din computer.
Dog ligger prislejet også derefter.
I Danmark koster den omkring 650-kr. Hvilket må siges at være en pebert pris, i England på amazon kan den erhveres for 473kr, og det er med fragt og told inkluderet i prisen. Hvilket stadig må siger at være pebert.
Dog er det lidt skidt at den ikke fås i sort, så kunne den evt passe bedre til eliten, og man kunne også håbe den bliver lavet i rød. Så passer den jo helt til den nye limited xbox 360.


Tekniske data:


Kompatibilitet med hjemmenetværk af typen dual band 5 GHz og 2,4 GHz Wireless A/B/G

Strømmen leveres fra Xbox 360 for at undgå for mange adaptere

Streamer billeder og musik fra Microsoft® Windows® XP og fra tv-optagelser, film og videoer på din pc med Microsoft Windows XP Media Center

Plus +:
God forbindelse
Smart Design som passer godt til xboxen
Lille så den passer godt ind overalt.

Fungere fint, men kunne være bedre +/- :
Opsætning

Minus -:
Pris

Beklager billedekvalitet, men billederne er taget på min mobiltelefon.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.