C.C's blog
08-03-2009 - 00:20

Anmeldelse af Blå mænd og Teater udgaven af Breaking the waves

Ja her er så et blogindlæg, som i denne omgang bliver  korte anmedelser af filmen Blå mænd, og Teater udgaven af Lars von triers Breaking waves.

Intet af handlingenerne vil blive afsløret i bloggen

Vi lægger ud med Blå mænd

Blå mænd
Eftersom min store mål er at blive pilot, som er en dyr uddannelse er det ikke fordi jeg bruger så vanvittig mange penge. Så derfor sprang jeg Blå mænd over i biografen. Min mor synes dog ikke jeg skulle snydes for filmen, så hun købte den og så der der dømt hyggeaften da min stedfar var ude af huset.
Efter et kæmpe måltid på Bull er vi hjemme, og er klar til fimen

Efter en time og 19min er vi færdige, og vi var begge enige, Blå mænd var absolut i sjov film. Den var helt klart værd at se, der kunne ikke trækkes tråde til andre film, og skuespillerlisten var ekstrem.

I hovderollen har vi Thure Lindhardt, som nok mange kender fra Flammen og Citronen. Han spiller sin rolle rigtig godt, og var helt klart perfekt  til hans rolle. Andre store navne under hovderolle listen har vi en af de to manuskrift forfatter, Mick Øgendahl. Og vi har også Sidse Babett Knudsen. Og birolle listen er også helt ekstrem når man tænker på at det var debut film for  Rasmus Heide som har instrueret filmen. Birollene er følgende
Mia Lyhne
Beate Bille
Søren Malling
Dick Kaysø
Claes Bang
Maibritt Saerens
Martin Brygmann
Rasmus Bjerg
Helle Fagralid
Anne-Grethe Bjarup Riis
Ditte Hansen
Jens Jørn Spottag
Adam Brix

Konklusion

Filmen Blå mænd er dansk humor når det er sjovest, og filmen er helt klart værd at bruge en aften på.


Breaking the waves

Ja, jeg havde fået "æren" at blive tvunget til kulturel oplevelse med skolen iform at vi skulle på Odense's kongelige teater og se teater udgaven af Breaking the waves. Undertegnet møder op foran teatert klokken halv 19:00 præcis. Klokken halv otte har klokken ringet for en sidste gang, og jeg er sunket godt ned i sædet på 1 balkon til venstre række 2 sæde 25. Og stykket begynder. Det bliver hurtig kedlig, og resten af forestillingen ser jeg ud af øjenkrogen

Stykket var i sig selv meget kedlig for mig, handling var dog ikke elendig. Det var bare ikke lige min type genre. Og jeg endte dog også med at bruge de ca 3 timer forestillingen varede med at kigge på piger og se Domino på psp'en.

Men de gange jeg så op og fulgte lidt med var skuespillerne gode, og de levede sig ind i deres roller. Dog skal man lige være opmærksom på at det ikke er en forestilling for børn, da der forekommer mange nøgen sceener og en del sex sceener.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.