Vinterbird's blog
26-09-2007 - 08:19

Hvad nu Microsoft?

Halo 3 er udgivet, den største IP på Xbox'en og måske i vore tid, er nu afsluttet (selvom slutningen på Legendary siger noget helt andet).

Halo har været et ikon for Xbox brandet, det har været noget vi forbandt med gaming, ligesom Mario blev forbundet med gaming. Master Chief har æret et ikon for Xbox ejere, han har været det tætteste Xbox'en nogensinde kommer på en maskot.

Men nu er det hele slut. Javist, vi har Halo  Wars og Halo Chronicles på vej, men historien om Chief og Halo ringene er afsluttet. Så hvad nu Microsoft?

Microsoft mangler en IP der kan stå lige så stærkt som Halo. Javist, du har Mass Effect, Too Human og Ninja Gaiden. Men ingen af dem har så stærk en ikonisk effekt at de kan opnå samme status som Halo.

Uden en stærk ikonisk IP kommer Microsoft til at mangle et spil alle kan samles om i en kæmpe tåge af hype. Ligesom vi alle har været en del af den savlende hob der har råbt og skreget på Chief, og ville "Finish The Fight".

Microsoft har ikke et spil de kan gøre det med igen. De mangler noget ikonisk, og noget alle Xbox ejere kan samles om, noget som alle kan blive enige om er et fantastisk spil, og som mainstreamerne vil elske, Microsoft mangler i den grad deres næste Halo.

Så hvad nu Microsoft? Vil i ridde på bølgen af en masse forskellige IP'er som Alan Wake, Mass Effect, Too Human, Viva Pinata og Banjo & Kazooie? Eller vil i rent faktisk lave en IP som vi alle kan samles om igen, og endnu engang "Finish The Fight" ?
14-09-2007 - 20:39

Det rigtige fjernsyn

Nu går jagten så, jeg vil have et ordentligt HDTV inden Rez, GTA og Mass Effect lander, og mit valg er faldet på Samsungs R86 model. Men problemet ligger i prisen, 6500kr er stadigvæk penge, men jeg har hørt snak fra venner og diverse steder at det ville være billigere at finde et fjernsyn på den anden side af grænsen i Tyskland, og det er jeg lidt fristet af.

Så her er mit spørgsmål, er der nogen, der kender nogle butikker tæt på grænsen som er billige med HDTV's og eventuelt har en hjemmeside, så man kan tjekke prisforskellen hjemmefra?


Og før jeg glemmer det. Den 23. september ville jeg kigge på forsiden af Xboxlife hvis man er interesseret i Halo 3.
14-09-2007 - 01:55

Jeg har gennemført Halo 3

Jeg har gennemført Halo 3 bitches!